CRVENO-BELI BI MOGLI DA PROFITIRAJU OD SKANDALA: Ako PSŽ izbace iz Lige šampiona, Zvezda ima garantovano proleće u Evropi!
Foto: AP

OTVORENA PANDORINA KUTIJA

CRVENO-BELI BI MOGLI DA PROFITIRAJU OD SKANDALA: Ako PSŽ izbace iz Lige šampiona, Zvezda ima garantovano proleće u Evropi!

Fudbal -

Nemački "Špigl" ponovo je otvorio Pandorinu kutiju! Ovaj put na udaru su se našli PSŽ i Mančester siti.

Klubovi koji su najviše novca trošili prethodnih godina, a svi se pitali kako s obzirom na postojanje finansijskog fer-pleja, zapravo su sve vreme varali, tvrdi "Špigl", i to uz pomoć tadašnjeg predsednika UEFA Mišela Platinija i sadašnjeg prvog čoveka FIFA Đanija Infantina, pa čak i bivšeg predsednika Francuske Nikole Sarkozija.

Mnogi bi voleli da vide da PSŽ i Siti oslabe, naročito najveći evropski klubovi, kojima upravo šampioni Francuske i Engleske smetaju na putu ka vrhu. Ukoliko bi ti giganti izvršili pritisak, istražni organi će morati da reaguju, pa ako bi se dokazalo da je "Špigl" bio u pravu, sankcije bi bile žestoke.

I PSŽ i Mančester siti bi mogli da budu izbačeni iz Lige šampiona i da se suoče sa kaznama zbog kojih bi morali da prodaju najbolje i najskuplje igrače. U tom slučaju mogla bi da profitira i Crvena zvezda, koja se takmiči u grupi sa "svecima", pa bi joj bilo zagarantovano treće mesto, odnosno proleće bar u Ligi Evrope.

(Kurir.rs/Kurir sport, Foto: AP)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track