FUDBALERU ODSEKAO GLAVU I GENITALIJE, PA IZJAVOM ŠOKIRAO JAVNOST: Masakrirao sam ga jer mi je SILOVAO ženu! (VIDEO)
Foto: Printscreen

strašan zločin

FUDBALERU ODSEKAO GLAVU I GENITALIJE, PA IZJAVOM ŠOKIRAO JAVNOST: Masakrirao sam ga jer mi je SILOVAO ženu! (VIDEO)

Fudbal -

Svetska javnost bila je šokirana kada se pojavila vest da je u Brazilu prošle pronađen 24-godišnji fudbaler odsečene glave i genitalija.

Danijel Korea, fudbaler Sao Paula, ubijen je na najokrutniji mogući način.

"Imao je dva duboka reza na vratu, gotovo je obezglavljen, a genitalije su mu odsečene. Put na kome je nađen je pust i već je poznat po ostavljanju tela", rečeno je u policiji.

Policija je pre dva dana dobila veliku pomoć u istrazi. Pojavio se svedok koji je otrio da je ubistvo motivisano ljubomorom. Pa su istražitelji došli do dva imena.

Žena koja je svedočila tvrdila je da je fudbaler masakriran nakon što se na zabavi udvarao devojci čijeg dečka je to razbesnelo, a posebno je poludeo kada je devojka otišla u stan sa fudbalerom.

"U stan su upala četvorica, a jedan od njih je imao mačetu. Jasno sam čula kako Danijel moli za milost nakon što su je izvadili ispred njega. Nisam videla samo ubistvo, jer sam bila paralizovana u sobi, ali sam čula šta su mu radili, a zatim i videla njegovo beživotno telo kako leži u velikoj lokvi krvi. Uzeli su njegov leš stavili u kamion i pobegli", rekla je žena koja je bila svedok stravičnog zločina.

Ubrzo nakon iskaza pronađen je ubica, koji je odmah priznao zločin.

"Da, uradio sam ono o čemu cela zemlja priča. Ali, želim da svi koji me gledate pomislite šta bi vi uradili u tom momentu. Otvorio sam vrata i zatekao ga na mojoj ženi, koja je molila za milost. Skinuo sam ga sa nje, bacio i sprečio da je siluje. On je užasno čudovište. Učinio sam ono što bi napravio svaki muškarac za bilo koju ženu u Brazilu. To je mogla biti nečija ćerka, majka, supruga, sestra... Ovaj put se radiolo o Kristini, ženi sa kojom sam 20 godina u braku, kojoj sam posvetio život i koja me je uvek volela i poštovala", rekao je ubica.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track