VAN DAJK PRED GOSTOVANJE LIVERPULA CRVENOJ ZVEZDI: Da li se plašim Beograda? Ma daj...
Foto: Reuters

Liga šampiona

VAN DAJK PRED GOSTOVANJE LIVERPULA CRVENOJ ZVEZDI: Da li se plašim Beograda? Ma daj...

Fudbal -

Fudbaleri Liverpula u utorak će gostovati Crvenoj zvezdi u utakmici 4. kola Lige šampiona.

Jedno od neizbežnih pitanja prvotimcima kluba iz Premijer lige jeste o atmosferi koja ih čeka na stadionu "Rajko Mitić", te je tako na to pitanje odgovorio i Virdžil Van Dajk.

"Da li sam uplašen? Ma daj, više ničega se ne plašim u životu, radujem se. Ne mogu da dočekam tu atmosferu, biće lepo. Zvezda je dobar tim, biće to lepo gostovanje, videću neke svoje srpske prijatelje, radujem se odlasku u Srbiju. Biće to dobra utakmica, ali idemo tamo sa jednim ciljem, a to je da pobedimo i odemo dalje u Ligi šampiona", rekao je Van Dajk za Sport klub po završetku utakmice Arsenal - Liverpul koja je završena rezultatom 1:1.

Čelsi – Kristal Palas Palas Luke Milivojeviće ne blista, ali je u prošlom kolu prekinuo trijumfalnu seriju Arsenala. Sada želi da zaustavi i drugog londonskog rivala. Ipak, Čelsi je favorit sa kvotom 1,30. Pogledajte sve kvote MOZZART kladionice za meč Čelsi – Kristal Palas.

Liverpul je trenutno lider u grupi C sa šest bodova, dok je Crvena zvezda na začelju sa jednim bodom iz tri utakmice. U prvoj utakmici ova dva rivala Liverpul je na "Enfild roudu" slavio sa 4:0.

Utakmica Crvena zvezda - Liverpul igra se u utorak od 18:55 časova na stadionu "Rajko Mitić".

Sport klub Foto: Reuters

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track