BELOTI VUČE TORINO: Bikovi protunjali Đenovom, pobedio i Sasuolo
Foto: AP

SERIJA A

BELOTI VUČE TORINO: Bikovi protunjali Đenovom, pobedio i Sasuolo

Fudbal -

Fudbaleri Torina pobedili su danas na gostovanju Sampdoriju u Đenovi sa 4:1, u utakmici 11. kola italijanskog prvenstva.

Dvostruki strelac za "bikove" bio je Andrea Beloti, koji je postigao golove u 12. minutu i u 43. minutu iz penala. Golove za goste postigli su još Jago Falke u 56. i Armando Ico u 78. minutu. Jedini strelac u ekipi Sampdorije bio je Fabio Kvaljarela u 65. minutu, nakon što je promašio jedanaesterac.

Torino je nastavio dobar niz i posle četvrte pobede zauzima sedmo mesto na tabeli bodova. Sampdorija je posle drugog uzastopnog poraza i treće utakmice u nizu bez pobede 10. na tabeli sa 15 bodova.

Fudbaleri Sasuola pobedili kao gosti Kjevo sa 2:0.

Sasuolo je poveo u 42. minutu golom Federika Di Frančeska, a konačan rezultat postavio je Emanuele Đakerini autogolom u četvrtom minutu nadoknade vremena.

Sasuolo je ostvario petu prvenstvenu pobedu i šesti je na tabeli sa 18 bodova. Kjevo je jedina ekipa bez pobede u ligi i zauzima poslednje mesto na tabeli sa minus jednim bodom. Kjevu su oduzeta tri boda zbog finansijskih malverzacija.

Parma i Frosinone odigrali su nerešeno 0:0, a ranije danas Lacio je pobedio Spal sa 4:1.

Večeras igraju Bolonja-Atalanta i Udineze-Milan.

(Beta, Foto: AP)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track