UŠAO U IGRU, POSTIGAO GOL POSLE 30 SEKUNDI, A ONDA BRIZNUO U PLAČ: Njegove suze su obišle svet! Evo zbog čega je fudbaler Barselone plakao kao dete (VIDEO)
Foto: AP

EMOCIJE

UŠAO U IGRU, POSTIGAO GOL POSLE 30 SEKUNDI, A ONDA BRIZNUO U PLAČ: Njegove suze su obišle svet! Evo zbog čega je fudbaler Barselone plakao kao dete (VIDEO)

Fudbal -

Barselona i Inter su držali 'nulu', sve dok u igru nije ušao Malkom kome je trebalo samo 30 sekundi da napravi pravi dar-mar na terenu!

Fudbaleri Intera i Barselone odigrali su u Milanu nerešeno (1:1), u utakmici četvrtog kola Grupe B u Ligi šampiona.

Barselona je povela u 83. minutu golom Malkoma, a bod domaćima doneo je Mauro Ikardi, četiri minuta kasnije.

Duel srpskih reprezentativaca Fejse i Tadića na meču Benfika - Ajaks i borba za plasman u osminu finala Lige šampiona. Kvota na Benfiku je 2,45, a na Ajaks 2,95. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Benfika - Ajaks.

Ali ono što je privuklo pažnju javnosti jeste rekacija mladog Brazilca posle prvog gola.

Jasno je bilo koliko mu prvenac za Barcelonu znači, a na emocije je sigurno uticala i činjenica da mu je trener dao poverenje u zadnji čas, uveo ga u igru samo 30 sekundi ranije...

Malkom je letos stigao u Barselonu u jednom kontroverznom transferu iz Bordoa. Imao je dogovor s Romom, klub je njegov transfer najavio i na svojim zvaničnim stranicama, u glavnom gradu Italije su ga čekali, poslali su po njega i avion, ali se onda dogodio neobjašnjiv preokret u posljednji čas - Brazilac je potpisao za Barselonu.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track