OVO SMO SVI ČEKALI! OGLASIO SE NEMANJA MATIĆ: Evo šta je fudbaler Mančestera rekao o reprezentaciji Srbije!
Foto: Reuters

konačno

OVO SMO SVI ČEKALI! OGLASIO SE NEMANJA MATIĆ: Evo šta je fudbaler Mančestera rekao o reprezentaciji Srbije!

Fudbal -

Reprezentativac Srbije Nemanja Matić dao je kratak intervju za televiziju Sport klub u kojoij se dohvatio raznih tema vezanih kako za život, tako i za Mančester, Murinja, ali i reprezentaciju Srbije.

Njegov Junajted je prošlog vikenda gubio od Bornmuta i posle pobedio, slično se desilo i u nekim prethodnim mečevima, pa i sa Juventusom u Ligi šampiona. “Potpisao bih svaku utakmicu da prvi primimo gol i da pobedim posle, ali ne smemo da dozvolimo da se to ubuduće dešava. Sve ekipe su dobre i nekada to ne može da se kontroliše… Imamo tri pobede i remi u poslednja četiri ligaška meča, i to je taj četvrti remi bio sa Čelsijem kada smo primili gol u poslednjim sekundama. Nadam se da će ekipa nastaviti sa pobedama, da se što pre vratimo tamo gde je Mančester Junajtedu i mesto“.

Mnogo se govorilo o odnosu menadžera Žozea Murinja sa igračima u svlačionici, tj. neslaganju sa igračima. “To nije istina, to mogu da tvrdim jer sam svedok iz svlačionice. Kada nema rezultata, odmah počinju takve priče, ali mi smo jedinstveni, svi smo zajedno i znamo da smo svi u problemu kada problem postoji. Verujemo u rad svog menadžera, tako će biti i ubuduće, ne vidim da ima problema na relaciji trener-igrači“.

Reprezentaciji Srbije ubrzo predstoji dva meča u Ligi nacija, sa Crnom Gorom 17. novembra i Litvanijom tri dana kasnije. “Treba da uđemo bez posebnih emocija, sportski, kao što je bilo u Crnoj Gori. Srbija je dosta podmladila ekipu, ima mnogo igrača koji obećavaju da će biti nosioci naše selekcije – tu mislim na Milenkovića, Veljkovića, Maksimovića, Gaćinovića… Naravno, Mitrović je još mlad, mlad je i ušao u reprezentaciju. Srbija ima ekipu koja će tek napredovati i koja može dosta više. Na kraju Lige nacija, ako sve bude u redu, bićemo prvi. Ono pravo nas ipak očekuje od marta, kvalifikacija u dosta težoj grupi,'' rekao je Matić u intervjuu za Sport klub.

Kurir sport

Foto: Reuters

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track