POBUNA IGRAČA MANČESTER JUNAJTEDA PROTIV NEMANJE MATIĆA Raskol u svlačionici: Fudbaleri zameraju Murinju na favorizovanju Srbina (FOTO)
Foto: Reuters

POSEBNI POD PRITISKOM

POBUNA IGRAČA MANČESTER JUNAJTEDA PROTIV NEMANJE MATIĆA Raskol u svlačionici: Fudbaleri zameraju Murinju na favorizovanju Srbina (FOTO)

Fudbal -

Fudbaleri Mančester junajteda izgubili su u gradskom derbiju od Sitija sa 3:1, a pored bolnog poraza za "crvene đavole", strateg kluba sa "Old Traforda" Žoze Murinjo uverava javnost da je sve u redu i da je zadovoljan partijom njegovih igrača.

Međutim, u svlačionici je izgleda potpuno druga priča! Na meti kritika, pored Murinja, našao se i srpski reprezentativac Nemanja Matić!

foto: Pritnscreen

Kako piše ugledni Tajms, nekolicina igrača Mančester Junajteda se pobunila protiv Murinjove slepe vere u srpskog vezistu. Zameraju mu da Matić igra loše, ali da mu Portugalac tvrdoglavo veruje.

Neki igrači u svlačionici, čija imena se ne otkrivaju, smatraju da Murinjo neosnovano daje ogroman kredit Matiću koji je jedan od slabijih faktora u igri "crvenih đavola". Portugalcu se zamera da je brazilskog vezistu Freda sklonio iz tima posle slabe igre protiv Bornmnuta, ali da isto ne želi da uradi sa Matićem.

foto: Pritnscreen

Navodno, takav stav ima dobar deo svlačionice plus neki članovi stručnog štaba pa će Murinjo biti pod velikim pritiskom.

foto: Pritnscreen

Matić se još muči sa formom od problema sa trbušnim zidom posle Mundijala zbog čega je i propustio početak sezone, za vikend je bio direktan krivac za treći gol Sitija i sve bi to za njegove saigrače bilo razumljnivo da, prema njihovom mišljenju, nema protekciju kod Murinja i nezasluženo visoku minutažu.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track