ZEMUN IMA TREĆEG TRENERA: Švaba Đurđević na novom radnom zadatku!
Foto: Starsport©

promene u gornjoj varoši

ZEMUN IMA TREĆEG TRENERA: Švaba Đurđević na novom radnom zadatku!

Fudbal -

Uprava kluba koji se nalazi u zoni ispadanja posle Milana Milanovića, smenila i Miloša Kruščića

Dejan Đurđević novi je trener Zemuna! Popularni Švaba u četvrtak će preuzeti posao od dosadašnjeg šefa struke Miloša Kruščića.

Dejan Đurđević (51) treći je trener na klupi Zemuna od početka sezone, pošto je sezonu počeo Milan Milanović, koji danas radi u Radniku iz Surdulice. Zemun se nalazi u donjem delu tabele Superlige, tačnije blizu zone ispadanja sa 13 osvojenih bodova, na 14. mestu. Ekipa je ovog leta i jeseni igrala promenljivo. U poslednjem kolu kod kuće su ubedljivo poraženi od Čukaričkog (0:3), a pre toga su u Gornjoj varoši izgubili i od Napretka (0:2).

Dejan Švaba Đurđević rođen je u Lazarevcu, a iz Kolubare je kao vezni igrač došao u OFK Beograd, u kojem se i afirmisao. U dva navrata nosio je dres "romantičara" sa Karaburme, upisavši 159 utakmica, a dao je i šest golova.

Trenersku karijeru započeo je u Čukaričkom 2008. godine, a vodio je još OFK Beograd dva puta, uzbekistanski Pahtahor i kragujevački Radnički. Poslednjih godina radio je kao direktor mlade fudbalske reprezentaciej Uzbekistana.

Kurir sport/A. R.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track