LOVREN JE VRHUNSKI DR.ADŽIJA! ON JE NAJVEĆA PREVARA U FUDBALU! Internet bruji: Karma se nezasluženo odrazila na Modrića samo zato što je Lovren SELJAK (FOTO)
Foto: AP

TVITERAŠI RASPALILI

LOVREN JE VRHUNSKI DR.ADŽIJA! ON JE NAJVEĆA PREVARA U FUDBALU! Internet bruji: Karma se nezasluženo odrazila na Modrića samo zato što je Lovren SELJAK (FOTO)

Fudbal -

Vicešampion sveta bio je nadomak velike pobede u Londonu, ali je Engleska napravila preokret i izborila učešće na završnom turniru Lige nacija. Navijači "kockastih" posle ispadanja u nižu diviziju osuli su paljbu po Dejanu Lovrenu zbog njegovog obračuna sa kapitenom Španije i Real Madrida Serhijom Ramosom.

Fudbalsku javnost je prethodnih dana zabavljalo prepucavanje dvojice fudbalera po medijima, a pogotovo je odjeknula Lovrenova poruka Ramosu nakon pobede Hrvatske nad Španijom na Maksimiru.

Ljubitelji fudbala koji ne vole Liverpul, a ni Dejan Lovren im nije simpatičan, stali su u svojevrsnu 'odbranu' kapitena Španije. A kako je napad najbolja odbrana, obrušili su se na hrvatskog reprezentativca.

Tviter prosto gori od raznih komentara:

"Kada gledam Lovrena kako igra odbranu, mislim u sebi - ovaj se čovek ne bi trebao da se obračunava ni sa običnim osnovnoškolcem, a kamoli sa Ramosom."

"Lovren je vrhunski dr*adžija i još gori fudbaler. Bilo je i vreme da mu Kane pokaže gde mu je mesto."

"Moraš da se osećaš loše zbog Dejana Lovrena, samoprozvanog 'najboljeg defanzivca na svetu'...".

"Dejan Lovren je najveći gubitnik u fudbalu."

"Lovren je najveća prevara u fudbalu, samo priča, a užasan je defanzivac."

"Karma se nezasluženo odrazila na Modrića samo zato što je Lovren seljak."

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track