FUDBALER ZVEZDE OPREZAN PRED MEČ SA BAČKOM IZ TOPOLE Krstičić: Velike ambicije u Evropi, ali ne zaboravljamo domaća takmičenja!
Foto: Dado Đilas

kup

FUDBALER ZVEZDE OPREZAN PRED MEČ SA BAČKOM IZ TOPOLE Krstičić: Velike ambicije u Evropi, ali ne zaboravljamo domaća takmičenja!

Fudbal -

Fudbaler Crvene zvezde Nenad Krstičić rekao je danas da njegova ekipa ne zaboravlja obaveze u domaćim takmičenjima uprkos tome što ima velike ambicije u Evropi.

"Nema potrebe dodatno nagalašavati da su ciljevi u Crvenoj zvezdi uvek najveći. Svi imamo velike ambicije u Evropi, ali nikako ne zaboravljamo obaveze u domaćem takmičenju. Želimo da na kraju ove sezone sa navijačima slavimo duplu krunu. Zato se vrlo ozbiljno pripremamo za meč sa ambicioznom ekipom TSC-a. Nismo se sastajali, ali znam da oni dosta ulažu i da su sve bolji. Doći će maksimalno motivisani na naš stadion, ali mi znamo da nam je pobeda prioritet. Stručni štab vrlo temeljno analizira svakog protivnika, tako da će nam mnogo pomoći i ovog puta", rekao je Krstičić za sajt kluba.

Zvezda će u sredu igrati protiv ekipe TSC iz Bačke Topole zaostalu utakmicu osmine finala Kupa Srbije.

Crveno-beli su ove sezone igrali 29 utakmica i do pauze ih čeka još osam.

"Zaista neverovatne brojke, mnoge ekipe širom sveta toliko mečeva igraju tokom cele sezone, a mi smo to uradili za manje od pet meseci. Istina je da mi igrači mnogo više uživamo u utakmicama, nego u treninzima, tako da se zaista ne žalimo. Od prvog trenutka kada sam došao u Zvezdu priželjkivao sam ovakav razvoj dogadjaja, nadao sam se velikim utakmicama i povratku na stare staze slave. Zato, i pored umora, uživamo u svakom minutu provedenom na terenu. Svesni smo šta nas čeka do kraja polusezone. Sada je možda i najvažnije da budemo najbolji i damo sve od sebe", kazao je Krstičić.

On je naveo da je Zvezda na najbolji način iskoristila reprezentativnu pauzu.

"Nekoliko dana odmora ostavili smo iza nas i već tokom prethodne nedelje počeli smo da se pripremamo za novu utakmicu. Imali smo malo više vremena da poradimo na stvarima na kojima inače ne stižemo da radimo zbog velikog broja utakmica. Trenirali smo po dva puta na dan i mogu da kažem da smo odlično fizički pripremljeni za sve što nas čeka do kraja polusezone. Sada je na nama da to pokažemo i na terenu. Sigurno su nam nedostajali igrači koji su sa svojim nacionalnim timovima, ali oni tamo vredno treniraju i svi smo ponosni što imamo tako veliki broj reprezentativaca", rekao je Krstičić.

Utakmica izmedju Zvezde i TSC-a igraće se u sredu od 15.00 na stadionu "Rajko Mitić.''

Kurir sport/Beta

Foto: Dado Đilas

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track