Najnovije vesti

MERAKLIJE ĆE MORATI DA SAČEKAJU JOŠ MALO: Odložena rekonstrukcija Čaira!
Foto: Starsport

radnički se ponadao

MERAKLIJE ĆE MORATI DA SAČEKAJU JOŠ MALO: Odložena rekonstrukcija Čaira!

Fudbal

Nadali su se fudbaleri Radničkog da će već tokom jesenjeg dela tekuće sezone zaigrati na dobrom terenu, ali će morati da se strpe još neko vreme.

Gradska uprava Niša raspisala je juče novi tender za sanaciju terena na stadionu "Čair", pošto se na prethodni nije javio nijedan ponuđač, javljaju "Južne Vesti". Novi tender otvoren je do 29. novembra, a izvođači radova se obavezuju da će nakon uvođenja u posao za najviše 20 dana obaviti sanaciju terena. To znači da radovi neće moći da počnu pre kraja decembra, a samim tim i da će Radnički tek na proleće zaigrati na boljem terenu. Radovi na sanaciji terena stadiona "Čair" podrazumevaju uklanjanje postojeće travnate podloge, nasipanje peska, pravljenje drenaže i sistema za zalivanje.

Kako Radnički u tekućoj sezoni ima visoke ambicije i želi novi izlazak u Evropu, od ključne je važnosti da na početku naredne godine radovi na sanaciji travnate podloge na "Čairu" budu okončani. Ne treba zaboraviti ni to da se finale Kupa Srbije za sezonu 2018/19 igra na stadionu u Nišu i da je to još jedan razlog da se obavi sanacija terena.

Kurir sport/Južne vesti

Foto: Starsport

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...