MIJAILOVIĆ GOSTOVAO NA NAPULJSKOM RADIJU: Obasipao komplimetnima domaćina, a onda je spomenuo Delije
Foto: Nebojsa Mandić

pred meč lige šampiona

MIJAILOVIĆ GOSTOVAO NA NAPULJSKOM RADIJU: Obasipao komplimetnima domaćina, a onda je spomenuo Delije

Fudbal -

Napoli i Crvena zvezda u sredu igraju od 21 čas u petom kolu C grupe fudbalske Lige šampiona, a predsednik crveno-belih Svetozar Mijailović gostovao je na radio stanici ''Kis kis Napoli'' i pričao o predstojećem meču, šansama srpskog kluba na utakmici i izgledima Napolija u Ligi šampiona.

- Crvena zvezda jeste autsajder ove ,,grupe smrti”, ali veče kada je gostovao Liverpul je bilo predivno i tu smo videli šta naši navijači znače ekipi. Doslovno su bili naš 12. igrač. Napoli je sjajna ekipa, igraju veoma dobro, a sa klupe ih predvodi Anćeloti, veliki majstor. To je tim koji može i da osvoji ovo takmičenje. U sredu ćemo pokušati da igramo našu igru, ali pripremu meča ću ipak ostaviti našem treneru. Daćemo sve od sebe kako bismo osvojili bodove - rekao je Mijailović.

Navijači Napolija i Crvene zvezde su u dobrim odnosima, što potvrđuje i Mijailović, pa se ne očekuje da bude problema po tom pitanju.

– Veza između dve navijačke grupe je fantastična. Nekolicina naših navijača je verovatno već u Napulju kako bi osetili atmosferu pred utakmicu. Verovatno će biti dosta navijača. Imali smo mnogo zahteva za ulaznice, ali postoji određen broj navijača koje gostujući sektor sme da primi. Nema sumnje da će on biti pun – rekao je Mijailović.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track