PSŽ SVIM SILAMA NA CRVENE: Nejmar i Mbape se oporavili! Sveci u najjačem sastavu napadaju Liverpul
Foto: Reuters

U ZVEZDINOJ GRUPI

PSŽ SVIM SILAMA NA CRVENE: Nejmar i Mbape se oporavili! Sveci u najjačem sastavu napadaju Liverpul

Fudbal -

Trener fudbalera Pari Sen Žermena Tomas Tuhel rekao je danas da su se napadači Nejmar i Kilijan Mbape oporavili od povreda i da će igrati protiv Liverpula u predstojećoj utakmici petog kola Lige šampiona.

"Nejmar i Mbape su fizički spremni, u dobrom su stanju i sutra će biti u startnih 11 protiv Liverpula", rekao je Tuhel, preneo je klupski sajt.

Nejmar se povredio u prijateljskoj utakmici Brazila i Kameruna, dok je Mbape povredio rame u meču Francuske i Urugvaja.

Vrlo važan meč igra se u Parizu gde PSŽ dočekuje Liverpul. Ko ovde izgubi, teško će u osminu finala, a to bi bio veliki udarac za oba kluba. Kec nosi kvotu 2,05, dvojka je 3,60, a 3+ plaća 1,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za PSŽ - Liverpul.

Tuhel je ocenio da će dobra odbrana biti odlučujućia u predstojećoj utakmici.

"Ključ će biti da se dobro branimo, (Roberto) Firmino može da igra svuda, sposoban je da promeni ritam i zato je neophodno da igramo sigurno i da napadamo. Popravili smo igru od prve utakmice, imali smo vremena da upoznamo ceo tim i da iz svakog igrača izvučemo najbolje. Veliki je izazov pred nama, Liverpul je jedan od najboljih timova u Evropi i prošlogodišnji vicešampion, ali igramo kod kuće, spremni smo i znamo da ćemo morati da igramo najbolje što umemo", kazao je Tuhel.

On je dodao da postoji određeni pritisak, ali da se on i njegovi igrači ne plaše.

"Osećam pritisak, ali ne i strah. Poslednjih dana pritisak stvarno raste, ali to je normalno za posebne utakmice, kao što je ova. Osećao sam isto pre mečeva protiv Napolija, Marseja ili Liona. To je nešto što je deo mene i mog posla, želim da se borim i pobedjujem sa svojim timom", rekao je Tuhel.

Posle četiri kola PSŽ se nalazi na trećem mestu Grupe C s pet bodova, dok je Liverpul na prvom mestu sa šest bodova, koliko ima i Napoli.

Utakmica Pari Sen Žermena i Liverpula igra se u sredu od 21 sat na stadionu "Park prinčeva" u Parizu.

(Beta, Foto: Reuters)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track