HRVATA NE ZANIMA INTERESOVANJE MANČESTER JUNAJTEDA Fudbaler Intera misli samo na Totenhem: Idemo na pobedu, svaki drugi pristup je poguban
Foto: AP

LIGA ŠAMPIONA

HRVATA NE ZANIMA INTERESOVANJE MANČESTER JUNAJTEDA Fudbaler Intera misli samo na Totenhem: Idemo na pobedu, svaki drugi pristup je poguban

Fudbal -

Fudbaler Intera Ivan Perišić rekao je danas da njegova ekipa mora da ide na pobedu protiv Totenhema u predstojećoj utakmici u Ligi šampiona, iako bi joj i nerešen rezultat bio dovoljan za prolaz u nokaut fazu.

"Potpuno smo svesni da će biti jako teško jer igramo protiv ekipe s vrlo talentovanim igračima, ali ako budemo igrali na nerešeno, izgubićemo. Znamo da bi nam i bod bio dovoljan da se kvalifikujemo dalje, ali uvek igramo na pobedu i to je jedini način da pristupimo bilo kojoj utakmici", rekao je Perišić.

Za hrvatskog fudbalera zainteresovan je Mančester junajted, a on je rekao da je koncentrisan samo na igre u Interu.

Direktan duel za prolaz dalje u Londonu. Totenhem je favorit protiv Intera s kvotom 1,65, a ako verujete u Italijane, dupla šansa X2 je 2,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Totenhem - Inter.

"Već sam rekao da će to biti san, i sve je moguće u fudbalu, ali trenutno sam koncentrisan na Inter. Trudim se da pomognem svom timu, iako nisam imao mnogo odmora i treninga pre početka sezone, zbog Svetskog prvenstva", kazao je Perišić.

Utakmica petog kola Lige šampiona izmedju Intera i Totenhema igraće se u sredu, od 21 čas na stadionu Vembli u Londonu.

(Beta, Foto: AP)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track