KORUPCIJA, MAFIJA I NOVAC KU*VINIH SINOVA! Ronaldova sestra pobesnela zbog Hrvata i poslala poruku koja žestoko uzdrmala fudbalski svet!
Foto: Reuters/Instagram

potpuno poludela

KORUPCIJA, MAFIJA I NOVAC KU*VINIH SINOVA! Ronaldova sestra pobesnela zbog Hrvata i poslala poruku koja žestoko uzdrmala fudbalski svet!

Fudbal -

Ljudi bliski zvezdi Juventusa, Portugalcu Kristijanu Ronaldu, ne mogu da se pomire sa činjenicim da je prestižna Zlatna lopta uručena Hrvatu Luki Modriću.

Elma Aveiro i Migel Paiksao, Ronaldova sestra i prijatelj, razapeli su preko društvenih mreža sve koji su odlučivali o dodeli nagrade za najboljeg fudbalera sveta.

"Na nesreću, ovo je svet koji živi od korupcije, mafije i novca ku*vinih sinova. Božja moć je veća od te truleži. Bog kasni, ali nikada ne zakaže", poručila je Aveiro na Instagramu.

Uz ovu izuzetno jaku poruku objavila je uz Ronaldovu sliku sa ranije osvojenom Zlatnom loptom.

"Samo je nedostajalo ovo. Neverovatno šta se radi ove godine", konstatovao je Ronaldov prijatelj Migel dodavši:

"Ni malo ne poštuju onoga koji je i više nego dovoljno napravio da još jednom bude proglašen za najboljeg. Činjenice govore same za sebe. Oni koji ne žele da Kristijano bude nagrađen nemogu ništa protiv brojeva iz fudbalske istorije. On je najbolji fudbaler sveta i ove godine".

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track