DA LI JE REALNO?! Imali su na tacni Ronalda i Aubamejanga, ali trener je želeo HRVATA i tad je počela POTPUNA PROPAST evropskog velikana!
Foto: Reuters

očajan posao

DA LI JE REALNO?! Imali su na tacni Ronalda i Aubamejanga, ali trener je želeo HRVATA i tad je počela POTPUNA PROPAST evropskog velikana!

Fudbal -

Verovali ili ne, malo je nedostajalo da zvezda Juventusa Kristijano Ronaldo i sjajni napadač Arsenala Pjer Emerik Aubamejang zaigraju za italijanskog velikana - ekipu Milana.

Dok je vlasnik kluba bio Kinez Jonghong Li, na mestu sportskog direktora nalazio se Masimiliano Mirabelji, koji je pregovarao sa ovim fudbalerima.

"Postojala je mogućnost da Kristijano Ronaldo dođe. Da su sadašnji vlasnici tada bili na čelu kluba, Ronaldo bi igrao za Milan. Siguran sam u to", rekao je on dodavši:

Zemun u poslednja četiri kola nije dao nijedan gol, i idealan je rival za Partizan, koji traži iskupljenje za remi u Lučanima. A kvota da će tim Bate Mirkovića slaviti bez primljenog pogotka (Sigurna pobeda) je 1,47. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Zemun.

"Nije mu smetalo što ne bi igrao Ligu šampiona, tada nam je rekao da želi da osvoji Ligu Evrope jer to nikada nije uradio. Sve je bilo dogovoreno... i plata i obeštećenje. Nisam se plašio da će nešto krenuti po zlu, jer nam je Silvio Berluskoni opisao Lija kao čoveka koji iza sebe ima ozbiljne advokate i banke".

Bilo je dogovoreno i da Aubamejang dođe u Milan, međutim, tadašnji trener Vinćenco Montela je imao drugačije zamisli.

"Aubamejang je takođe želeo da dođe nakon razgovora sa mnom. Nažalost, prvi izbor trenera bio je Kalinić i morao sam da ispunjavam njegove želje" otkriva Mirabelji.

Na kraju je Milan završio u rukama američke grupacije, a sportski direktor je ostao bez posla. Ronaldo je prešao u redove Juventusa, Aubamejang rešeta mreže rivala u Premijer ligi a slavni Milan je u očajnom stanju.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track