NAJPLAĆENIJI FUDBALER PLAVACA: Azaru 17,5 miliona evra godišnje od Čelsija za novi ugovor
Foto: Reuters

PARE SAMO KAPLJU

NAJPLAĆENIJI FUDBALER PLAVACA: Azaru 17,5 miliona evra godišnje od Čelsija za novi ugovor

Fudbal -

Londonski Čelsi ponudiće Edenu Azaru novi ugovor vredan 17,5 miliona evra po godini kako bi ga učinio najplaćenijim fudbalerom tima, piše Dejli Ekspres.

Čelsi želi da "osigura" sjajnog Belgijanca posle interesovanja Real Madrida, koji i dalje traži naslednika Kristijana Ronalda, a Azar je na vrhu liste želja za transfer već u januaru.

Zato je upaljen alarm u Londonu i uprava "plavaca" pokušaće da dogovori novu saradnju sa Azarom kako ne bi došla u identičnu situaciju kao sa golmanom Tibom Kurtoom, kada je letos prešao u Madrid jer je bio u poslednjoj godini ugovora.

Fulam ima šansu da večeras da sa tri boda ispliva iz opasne zone prvi put od septembra. U goste mu dolazi Lester, a kvota na keca je 2,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Fulam - Lester.

Ako pristane na nove uslove Azar bi postao najplaćeniji igrač Čelsija i nadmašio bi Ngola Kantea, koji je nedavno dogovorio da zarađuje 16 miliona evra.

Azar je od 2012. godine član Čelsija, osvojio je dve titule Premijer lige i Ligu Evrope, ali je često isticao da mu je san da zaigra u dresu Real Madrida.

kurir.rs / Tanjug

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track