SIMIĆ NASTAVIO DA TRESE MREŽE: Idealna uvertira za PSŽ
Foto: Starsport©

NAPREDAK VEĆ U ARHIVI

SIMIĆ NASTAVIO DA TRESE MREŽE: Idealna uvertira za PSŽ

Fudbal -

Veljko Simić je sjajnim udarcem sa distance u 13. minutu najavio je 18. superligaško slavlje Crvene zvezde, a po završetku utakmice nije skrivao zadovoljstvo zbog nove pobede.

Zvezda je kao domaćin pobedila Napredak 3:0.

- Veoma sam zadovoljan kako je je sve izgledalo protiv Kruševljana. Napredak je veoma kvalitetna ekipa, a mi smo uspeli dva puta da je pobedimo rezultatom 3:0 u jednoj polusezoni. To dovoljno govori o našem kvalitetu i nivou fudbala koji pružamo. Pobeda nad Kruševljanima sada je iza nas, a predstoji nam definitivno duel polusezone. Napravili smo idealnu uvertiru u gostovanje Pari Sen Žermena. Pokušaćemo da odmorimo, a onda da još jednom oduševimo navijače – istakao je krilni napadač.

Simić je novim pogotkom zadržao korak za Benom, prvim strelcem tima.

- Odigrali smo uigranu akciju, dobio sam fantastičan pas od Ebisilija, lepo šutirao i drago mi je da je sve krunisano pogotkom. Raduje me pobeda i lični učinak. Verujem u sebe, možda nisam očekivao da budem drugi strelac tima, ali svakako taj podatak budi zadovoljstvo. Potrudiću se da dajem svoj maksimum i ubuduće i da nastavim da doprinosim što boiljim rezultatima ekipe – rekao je Simić.

(Kurir.rs/Kurir sport, Foto: Starsport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track