RONALDO UNIŠTIO GOL SAIGRAČU I ODIGRAO NAJGORU PARTIJU IKADA: Portugalac hteo da bude heroj večeri, pa napravio NEVIĐENU GLUPOST (VIDEO)
Foto: Pritnscreen

LIGA ŠAMPIONA

RONALDO UNIŠTIO GOL SAIGRAČU I ODIGRAO NAJGORU PARTIJU IKADA: Portugalac hteo da bude heroj večeri, pa napravio NEVIĐENU GLUPOST (VIDEO)

Fudbal -

Kristijano Ronaldo je takvom glupošću oteo gol suigraču i odigrao jednu od najgorih utakmica ikad da su fanovi širom sveta osuli samo takvu paljbu.

Kristijano Ronaldo i drugovi dobili su šamar i opomenu od Jang Bojsa, koji na kraju i nisu bili toliko bolni.

Igrač ove utakmice dolazi iz redova švajcarskog tima. Horau je sa dva gola doneo pobedu svom timu. Prvi je postigao sa penala u 30. minutu, a potom i duplirao vođstvo nad Juventusom.

foto: Reuters

Engameleu našao se u ulozi asistenta, pronašao prostor za dodavanje pored Bonućija pa Horau nije imao težak zadatak da poveća rezultat. Juventus je u ovom duelu potpuno nadigran, i jedino što je uspeo da uradi jeste počasni gol u 80. minutu.

Dibala je posle odlične asistencije Kristijana Ronalda smanjio rezultat u Bernu, za konačnih 2:1.

Trebalo bi napomenuti da je Dibala postigao gol u sudijskoj nadoknadi koji je poništen jer je arbitar meča signalizirao da se Kristijano Ronaldo "aktivirao" iz ofsajda.

Ren i Astana u direktnom dvoboju odlučuju ko ide dalje u Ligi Evrope. Domaćinu igra samo pobeda, a Kazahstancima sve osim keca. Kvota na pobedu Rana je 1,65, a na duplu šansu X2 2,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Ren - Astana.

A to je svakako najveća glupost koju je slavni Portugalac mogao da uradi. Rondalo je, valjda željan da i on postigne gol na silu i bude heroj po ko zna koji put, skočio je na udarac Dibale i tako mu "uništio" gol, a klubu beg od poraza.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track