PROJEKTIL SRBINA U RAŠLJE: Golčinom i nestvarnom asistencijom Mijat Gaćinović odveo Ajntraht do preokreta protiv Lacija (VIDEO)
Foto: Reuters

LIGA EVROPE

PROJEKTIL SRBINA U RAŠLJE: Golčinom i nestvarnom asistencijom Mijat Gaćinović odveo Ajntraht do preokreta protiv Lacija (VIDEO)

Fudbal -

Srpski fudbaler Mijat Gaćinović postigao je prelep gol na gostovanju Ajntrahta u Rimu u meču poslednjeg kola grupne faze Lige Evrope protiv Lacija.

Pri vođstvu domaćina od 1:0, Gaćinović je u 65. minutu prihvatio loptu, prevario dvojicu protivničkih igrača i opalio sa 25 metara - snažno i precizno u rašlje za 1:1.

Ajntraht je napravio preokret i na kraju pobedio golom Halera u 71. minutu - 2:1. Tom prilikom Gaćinović je zabeležio nestvarnu asistenciju.

Inače, Gaćinović je jedini Srbin koji je počeo ovaj meč za Ajntraht, jer je Luka Jović ostao na klupi, pa u igru ušao u 79. minutu, dok Filip Kostić nije ni putovao u Rimu zbog žutih kartona.

S druge strane, u Laciju nije bilo Sergeja Milinković-Savića, dok je Dušan Basta bio među rezervama.

Obe ekipe su još ranije obezbedile plasman u šesnaestinu finala Lige Evrope, i to Ajntraht kao prvi u grupi, a Lacio kao drugi, pa ovaj meč nije imao rezultatski značaj.

(Kurir.rs/Kurir sport, Foto: Reuters)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track