Tomislav Karadžić: Rat novinarima!

Ne voli neistomišljenike

Tomislav Karadžić: Rat novinarima!

Fudbal -
Fudbalski gospodar Srbije posle reizbora na mesto predsednika FSS najavio obračun s nepodobnim sredstvima javnog informisanja

Opet novinari krivi za sve!Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić dobio je juče novi četvorogodišnji mandat, a kao jedan od svojih osnovnih ciljeva zacrtao je obračun s pojedinim dnevnim listovima. Tole nije naglasio o kojim novinama je reč, ali je istakao da će formirati tim čiji će jedini posao biti da spreči takvo pisanje medija.- Postoje mediji koji su korektni i s kojima želim da poboljšam saradnju, ali i dva lista koja pišu neistine, a ja se zahvaljujem ostalima što nisu puštali takve stvari. Od danas ćemo formirati tim koji će se baviti njima kako bismo sprečili iznošenje laži. Shvatam da novine moraju da se prodaju, ali neka razmisle da li će više zaraditi na prodaji ili platiti kad im stigne kazna - rekao je Karadžić i dodao:- Svim snagama pokušavaju da devalviraju ovu skupštinu i to je cirkus, gde se veoma teško snalazim. Neverovatno je koji bolesni um priča o nameštanju međunarodnih utakmica. Čitam te članke i smeškam se. Eto, ukoliko je jedan odsto toga tačno, momentalno ću podneti ostavku i nikada više neću otići na utakmicu. Ne znam ko kreira te priče i ko stoji iza njih, ali zbog njih nije ni čudo što me navijači proganjaju i na stadionima mi viču svašta.

Svi za, niko protiv
Svi za, niko protiv

Terzić, Jovičić i Binić
Terzić, Jovičić i Binić

Terza prisutan, zvezdaša nemaSkupštini su prisustvovala 62 delegata, među kojima su se našli Zvezdan Terzić, Dragiša Binić, Ratomir Babić, ali izuzev Dušana Savića, nije viđen niko iz Crvene zvezde. Karadžić je rekao da su obavljeni razgovori s predstavnicima crveno-belih i da su za njih ostavljena dva mesta u Izvršnom odboru, a oni će naknadno biti imenovani.

EP možda i u SrbijiTomislav Karadžić je na jučerašnjoj skupštini konstituisao deo Izvršnog odbora, dok će deo biti dopunjen kasnije, najavio je uvođenje reda u trenersku i sudijsku organizaciju, produžio je mandat generalnom sekretaru Zoranu Lakoviću, a najavio je i izgradnju nacionalnog stadiona. On tvrdi da će, u slučaju da se ispuni predlog predsednika UEFA Mišela Platinija, po kojem bi EP 2020. godine organizovalo 12 ili 13 zemalja, uz izgradnju novog objekta Srbija dobila priliku da bude jedan od suorganizatora.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track