MILOJEVIĆ NA KRAJU JESENJE SEZONE: Evo šta trener Zvezde kaže posle pobede nad Čukaričkim
Foto: Starsport©

Reakcija

MILOJEVIĆ NA KRAJU JESENJE SEZONE: Evo šta trener Zvezde kaže posle pobede nad Čukaričkim

Fudbal -

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević ocenio je da je njegova ekipa zasluženo večeras pobedila Čukarički i rekao da je zadovoljan što su crveno-beli završili godinu na pravi način.

"Čestitam mojim igračima i Čukaričkom, posebno svima koji su pokušali da naprave ovakav teren kakav je mogao. Radili su, čistili su sneg, da omoguće da se odigra utakmica. Koliko je moglo, utakmica je bila sadržajna i kvalitetna, mislim da smo zasluženo pobedili i završili godinu kako smo i započeli", rekao je Milojević za televiziju Arenasport.

Zvezda je pobedila Čukarički sa 2:1, u poslednjem kolu jesenjeg dela prvenstva, koje je završila na prvom mestu, kao jedina neporažena ekipa.

Trener Čukaričkog Simo Krunić bio je nezadovoljan posle meča, a upitan da li ima šta da zameri svojim igračima, rekao je: "Normalno da nemam svojim igračima sta da zamerim".

"Čestitam im na odigranom, borili su se celu utakmicu. Normalno da nismo mogli da pariramo Zvezdi sa 10 igrača, a čak i tada smo pokušavali da stvaramo šanse. Čestitao bih im na svemu što su pružili ove godine", naveo je Krunić.

Kurir sport / Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track