NOVAJLIJA NA STADIONU RAJKO MITIĆ: Vulić drugo Zvezdino zimsko pojačanje
Foto: FK Crvena zvezda

Vernost na tri godine

NOVAJLIJA NA STADIONU RAJKO MITIĆ: Vulić drugo Zvezdino zimsko pojačanje

Fudbal -

Dosadašnji kapiten Napretka iz Kruševca Miloš Vulić potpisao je danas trogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom, objavljeno je na sajtu crveno-belih.

Vulić, koji je fudbaler sredine terena, na taj način je postao drugo zimsko pojačanje srpskog šampiona, nakon Nemanje Milunovića iz BATE-a.

"Izuzetno zadovoljstvo i čast za mene predstavlja činjenica da sam dobio poziv od kluba kao što je Crvena zvezda. Svi mi znamo koliko je Zvezda velika i kada počnemo da igramo fudbal sanjamo da obučemo jednog dana crveno-beli dres. Ovo je veliki korak napred u mojoj karijeri. Nadam se da ću opravdati očekivanja svih ljudi u klubu i navijača. Mnogo će mi značiti iskusni igrači koje ću na treninzima i utakmicama imati uz sebe. Igrao sa protiv njih sa Napretkom, video sam da poseduju izuzetan kvalitet i sigurno će mi njihovo iskustvo mnogo pomoći da napredujem u karijeri. Pratio sam sve utakmice Crvene zvezde, posebno u Ligi šampiona. Srećan sam što su momci imali jako uspešnu polusezonu. Nadam se da ćemo nastaviti u istom ritmu i na proleće. Lično ću dati maksimum u svakoj prilici, boriću se za grb Crvene zvezde i nadam se da ću tako pomoći ekipi da ostvari sve svoje ciljeve", zakljućio je Vulić.

Tanjug Foto: FK Crvena zvezda

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track