VEDRE I OBLAČE KOD KUĆE, ALI I NA TERENU: Ove žene fudbalera su u 2018. godini izazvale TEKTONSKE POTRESE u fudbalskom svetu (FOTO)
Foto: Profimedia, Pritnscreen

NOSE PANTALONE

VEDRE I OBLAČE KOD KUĆE, ALI I NA TERENU: Ove žene fudbalera su u 2018. godini izazvale TEKTONSKE POTRESE u fudbalskom svetu (FOTO)

Fudbal -

Supruge fudbalera i u 2018. godini nisu ostavile svoje muškarce na cedilu.

Kada im je bilo teško, ove dame su bile uz njih, a neke od njih su stale u zaštitu svojih jačih polovina tako što su se lično obratile čelnicima klubova i saveza.

Predstavljamo vam pet žena fudbalera o kojima se u minuloj godini naširoko pisalo.

5. mesto - Vanja Modrić

Luka Modrić postao je prva zvezda Hrvatske na ovogodišnjem Svetskom prvenstvu. Ipak, iza njegove sjajne karijere i uspeha u nacionalnom dresu stoji jedna žena. Vanja Bosnić je tri godine starija od svog supruga Luke, a par se upoznao 2007. godine kada je radila u sportskoj agenciji čiji je Luka bio klijent kao igrač Dinamo Zagreba. Od tada je napustila posao i krenula sa njim u fudbalske avanture.

Luka je prekinuo dominaciju Mesija i Ronalda i osvojio Zlatnu loptu za 2018. godinu, a mnogi kao najzaslužniju osobu za ti vide upravo Vanju.

4. mesto - Snežana Borjan

Najbolji golman u istoriji Crvene zvezde Milan Borjan bio je nepremostiva prepeka za protivničke igrače. Mreža nije mogla tako lako da se zatrese, a svega toga je bila svesna njegova supruga Snežana. Kao iskusni marketing menadžer, ova lepa plavuša je odlučila da se putem društvenih mreža obrati čelnicima Zvezde i zatraži bolje uslove za svog supruga.

- Možda nikada nećeš biti ni četvrti zamenik kapitena, možda ćeš i dalje biti među najmanje plaćenim igračima Crvene zvezde, ali to nije bitno, važno je da si svaki put ostavio srce i dušu na terenu. Veliki si!

Posle ovih reči, rukovodstvo s Marakane odlučilo je da Borjanu ponudi novu ugovor, s znatno boljom platom. On sada godišnje zarađuje oko 200.000 evra, a zasluge za možda čak i duplo veću platu pripadaju i njegovoj supruzi Snežani.

Love✨ #mylove #enjoyinglife #lovemylife #SB?

A post shared by Snezana Borjan (@snezanafi) on

3. mesto - Jelena Karleuša

Mala od skandala nije štedela reči kada je njen Duško u pitanju. Bez dlake na jeziku, kao i bezbroj puta do sada, popularna pevačica je pecnula sve koji su bili nepravedni prema njenom suprugu. Tviter je goreo!

"Da li je u redu da se drugi put u sastav reprezentacije ne poziva najbolji i najplaćeniji srpski defanzivac?! Ma koliko se Duško sada ljutio, ja neću da ćutim. Sramota. Ni jedan mu nije ni do kolena. Toliko, Pozz", napisala je Karleuša na društvenim mrežama i podigla veliku buru.

?❤️

A post shared by Dusko Tosic (@duskotosic) on

2. mesto - Vanda Ikardi

Vanda odavno kroji sudbinu svom suprugu Mauru Ikardiju, pa je prosto nezamislivo da ova lista prođe bez nje. Vicešampionsko mesto pripada prsatoj plavuši koja u pauzama pregovora sa fudbalskim menadžerima pozira u donjem rublju i provocira muškarce na društvenim mrežama.

Ako negde zapne na terenu, eto Vande da reši problem. Za sve se pita, a kapitenu Intera to uopšte ne smeta.

Love ❤️ @wanda_icardi

A post shared by Mauro Icardi - MI9 (@mauroicardi) on

1. mesto - Amine Gulše

Ozil se nedavno našao u centru pažnje kada je posle Mundijala odlučio da prestane da igra za "pancere" zbog, kako je rekao, rasizma. On je naglasio da mu se zamera tursko poreklo, kao i fotografija sa Redžepom Erdoganom.

Nastala je prava bura, a oko ovo teme raspredalo se nedeljama. Njegova verenica, nekadašnja najlepša žena Turske i popularna glumica Amine Gulše, stala je javno u odbranu svog dragog.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track