ZAGRMELI IZ PARTIZANA: Potpuno neumesne, nepotrebne i maliciozne spekulacije o smeni Bate Mirkovića
Foto: Starsport

SAOPŠTENJE

ZAGRMELI IZ PARTIZANA: Potpuno neumesne, nepotrebne i maliciozne spekulacije o smeni Bate Mirkovića

Fudbal -

Nakon poslednjeg kola u Superligi ove polusezone i remija sa Mačvom (0:0), popularni Bata je bio poprilično misteriozan kada su u pitanju planovi za budućnost. Tada je izjavio da se "mnogo teško snalazi u ovim vremenima i da mora dobro da razmisli šta će dalje", te su krenule spekulacije da li će popularni Bata ostati na klupi crno-belih.

Povodom toga oglasio se i FK Partizan koji je odlučno demantovao sve glasine.

Saopštenje vam prenosimo u celosti:

"Fudbalski klub Partizan ističe da su potpuno neumesne, nepotrebne i maliciozne sve spekulacije u vezi sa statusom trenera prvog tima. Fudbalski klub Partizan ima trenera prvog tima, Zorana Mirkovića, sa važećim ugovorom do januara 2021.godine.

Zajedno sa upravom FК Partizan, trener Mirković ostaje potpun posvećen pripremi ekipe za prolećni deo šampionata, borbu na svim fudbalskim frontovima i činiće kao i do sada sve da u toj borbi Partizan bude konkurentan i sposoban za osvajanje novih trofeja.

FК Partizan je u svim svojim segmentima jedinstven i spreman da se izbori sa svim izazovima koji ga do kraja prvenstva očekuju", stoji u saopštenju crno-beig kluba.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track