TRENER ZVEZDE OTKRIO Milojević: Draga mi je majica sa Supermenom i koreografija sa Simeonom! (VIDEO)
Foto: Reuters

DO DETALJA

TRENER ZVEZDE OTKRIO Milojević: Draga mi je majica sa Supermenom i koreografija sa Simeonom! (VIDEO)

Fudbal -

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević otkrio je koja mu je koreografija najdraža u prethodnih godinu i po dana koliko je proveo na klupi crveno-belih.

Pored toga, za klupski sajt je pričao i o tome u čemu se prijatnije oseća, u odelu ili trenerci na utakmicama svog kluba.

"Znamo mi da naši navijači prave fenomenalne koreografije, ali moram da priznam da mi je jedna posebna. Nema je na majicama, ali kad sam video... mislim da je Arsenal u pitanju - Simeon Mirotočivi, kad su napravili sa hramom. Pošto znate da ja inače jako volim takve detalje i ostalo mi je najupečatljivije", rekao je Milojević. Zvezdin trener kaže da nije neko ko voli odela, ali kaže da na zvaničnim utakmicama mora da se poštuje određeni kod oblačenja, pa odela ne izbegava. "Prijatnije se osećam u trenerci i u majici jer mi daje malo veći komfor i onda mogu da budem aktivan. Kad počne utakmica, ne želim sam sebe ni da gledam, niti volim, a po prirodi više volim da nosim 'kežual', farmerke, opuštenije nešto. Nisam ja neko nosi kravate. Ne bežim od toga, ali mnogo mi je to nekako uštirkano. Morate stalno da vodite računa da li je sve to ispeglano, zategnuto, utegnuto, nisam u tom fazonu", kaže Milojević. Kada je reč o opremi tima koji vodi, najdraža mu je bez dileme domaća, crveno-bela kombinacija, a posebno mu je drago i što se u klupskoj prodavnici našla majica sa njegovim likom i njime ilustrovanim kao Supermenom.

Kurir sport

Foto: Reuters

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track