ZAŠTO SRBI VOLE DA VRANJEŠ PREOTME KARLEUŠU OD DUŠKA TOŠIĆA: Pogledajte desnicu ruku i četnika na njoj što se smeši! Sve će vam biti jasno!
Foto: Printscreen, Ana Paunković

Fudbaler ima jake adute

ZAŠTO SRBI VOLE DA VRANJEŠ PREOTME KARLEUŠU OD DUŠKA TOŠIĆA: Pogledajte desnicu ruku i četnika na njoj što se smeši! Sve će vam biti jasno!

Fudbal -

Brak Jelene Karleuše i Duška Tošića zapao je u ozbiljnu krizu.

Prema saznanjima Kurira, poznati fudbaler je uzeo Jelenin telefon i pronašao prepiske sa fudbalerom Ognjenom Vranješom.

Bosanski fudbaler, koji trenutno nastupa za Anderleht iz Brisela, nije novajlija na naslovnim stranama medija iz regiona.

Srbin rodom iz Banja Luke pre samo mesec dana je preskočio meč Lige Evrope sa Dinamom u Zagrebu. Razlog - tetovaža četničkog vojvode Momčila Đujića na desnoj ruci.

Hrvati mu to nisu oprostili, kao ni činjenicu da je 2010. godine na stadionu Maksimir u Zagrebu kao član Šerifa nosio majicu Delija ispod dresa.

Pored tetovaže četničkog vojvode Momčila Đujića, Vranješ od 2015. godine ima na sebi tetovažu granice Republike Srpske. Zbog toga je u svađi sa navijačima BiH reprezentacije "Fanatikosima".

Jasno je da je zbog toga Ognjen Vranješ omiljen među Srbima, ne samo u Republici Srpskoj, već i u Srbiji. Ostaje da se vidi kako će Jelena Karleuša reagovati na ove tetovaže, s obzirom da u javnosti izlazi sa političkim stavovima koji su suprotni od Ognjenovih.

Kurir sport Foto: Printscreen, Ana Paunković

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja