MALI OD SKANDALA ZAPAO ZA OKO KARLEUŠI: Evo po čemu pamtimo Ognjena Vranješa, Tošićevog saigrača iz Zvezde! Osuđen na 8 meseci zatvora! Vređao Alberta Nađa, pozivao na nasilje! (VIDEO)
Foto: Kurir/Profimedia

sličan se sličnom raduje

MALI OD SKANDALA ZAPAO ZA OKO KARLEUŠI: Evo po čemu pamtimo Ognjena Vranješa, Tošićevog saigrača iz Zvezde! Osuđen na 8 meseci zatvora! Vređao Alberta Nađa, pozivao na nasilje! (VIDEO)

Fudbal -

Fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine i nekadašnji napadač Crvene zvezde Ognjen Vranješ je razmenom poruka sa pevačicom Jelenom Karleušom, izazvao novi u nizu skandala u čijem je epicentru.

"Mali i mala od skandala" su se dopisivali, a od kada je to otkrio Jelenin suprug Duško Tošić, pominje se da je njih brak pukao i da će se razvesti.

Podsetimo, rat između bivših saigrača iz Crvene zvezde krenuo je kada je Duško u telefonu svoje supruge pronašao poruke koje joj je slao Ognjen Vranješ i uputio mu žestoke pretnje. Prvotimac Anderlehta mu nije ostao dužan pa mu je odbrusio da može da "puši k..ac".

Nije prvi put da je Ognjen Vranješ u žiži javnosti.

NOSIO USRED ZAGREBA MAJICU DELIJA

Vranješ, Srbin rodom iz Banjaluke, pre nešto manje od mesec dana nije putovao u Zagreb na utakmicu svog Anderlehta protiv Dinama u poslednjem meču grupne faze Lige Evrope.

Prema informacijama koje su tada bile dostupne nije u pitanju bila povreda, već klub nije želeo Vranješa da vodi u Hrvatsku zbog slučaja iz 2010. godine.

foto: Printscreen

Podsetimo, Vranješ je sa tadašnjim klubom Šerifom izbacio Dinamo iz Lige šampiona nakon penala na Maksimiru. Tada je ispod dresa nosio majicu Delija, navijača Zvezde.

TETOVAŽA REPUBLIKE SRPSKE

Svojevremeno, tačnije 2015. godine, Vranješ je šokirao bosanskohercegovačku javnost nakon što se na okupljanju reprezentacije pojavio sa tetovažom granica Republike Srpske.

Nakon što su ga žestoko prozivali na društvenim mrežama pokušao je da je sakrije novom tetovažom sata, ali to mu nije prošlo. Navijači su mu zbog toga svojevremeno na tribini Bilinog Polja u Zenici u meču BIH i Izraela poslali poruku.

TETOVAŽA VOJVODE MOMČILA ĐUJIĆA

Reprezentativac Bosne i Hercegovine i fudbaler Anderlehta Ognjen Vranješ zaprepastio je javnost u Bosni i Hercegovini još jednom novom tetovažom!

Bivši igrač Crvene zvezde je na desnoj ruci pre nekoliko meseci istetovirao četničkog vojvodu Momčila Đujića.

Javnost u BiH traži da se Vranješ doživotno izbaci iz reprezentacije, ali i da mu se zabrani igranje fudbala na prostoru FIFA i UEFA! Takođe, mediji u Bosni traže i da se Vranješ osudi zbog "promovisanja fašizma, raspirivanja mržnje i uznemiravanja celokupne javnosti".

VREĐAO PARTIZAN I ALBERTA NAĐA

Bivši fudbaler Crvene zvezde Ognjen Vranješ izvređao je početkom 2014. godine tadašnjeg sportskog direktora Partizana Alberta Nađa na društvenoj mreži Fejsbuk.

Nađ je demantovao navode medija da će Vranješ postati novi član crno-belih. Očigledno iznerviran zbog toga, Vranješ je uputio žestoku poruku.

- Mrzim Partizan iz dna duše, a klempavom Nađu želim da ga što pre oteraju - napisao je fudbaler na svom Fejsbuk profilu.

OSUĐEN NA 8 MESECI ZATVORA ZBOG POZIVA NA LINČ

Ognjen Vranješ je osuđen na osam meseci zatvora, objavili su u septembru belgijski mediji, pošto je neprijateljski bio raspoložen prema navijačima Olimpijakosa dok je nosio dres AEK-a.

Ognjen je na društvenim mrežama pozivao na nasilje, a iako je kasnije to obirsao, to mu ništa nije promenilo u ovom sporu. Presuda je donešena, ali je u pitanju samo uslovna kazna. Dakle, ukoliko se desi da Vranješ napravi sličan ispad, biće poslat iza rešetaka.

NA BOŽIĆ OBJAVIO STIH PESME BAJE MALOG KNINDŽE

Burni trougao u kome se Ognjen Vranješ našao zajedno sa Jelenom Karleušom i Duškom Tošićem, nije bio dovoljan srpskom fudbaleru iz Bosne i Hercegovine.

Vranješ, čiju je prepisku sa Karleušom otkrio Duško Tošić, na društvenim mrežama je na Božić objavio fotografiju sa svojim prijateljima, a koju je opisao stihovima pesme Baje Malog Knindže "Drhte ruke oko Banjaluke".

Stih je iz popularne pesme Baje Malog Knindžeta "Ne volim te Alija, zato što si balija". Time je ponovo uzburkao strasti u Bosni i Hercegovini.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track