Najnovije vesti

AKO DEGENEK ODE, SAVIĆ SIGURNO OSTAJE Terzić: Šta sad uradimo, uradili smo, neće biti odlazaka u junu i julu!
Foto: Starsport©

PRELAZNI ROK

AKO DEGENEK ODE, SAVIĆ SIGURNO OSTAJE Terzić: Šta sad uradimo, uradili smo, neće biti odlazaka u junu i julu!

Fudbal

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić rekao je da tokom juna i jula zbog evropskih kvalifikacija neće biti prodaje igrača i da svi fudbaleri treba da prelome u januaru.

"Razmišljamo o kvalifikacijama za Ligu šampiona. Šta uradimo u januaru, uradili smo. Rekli smo igračima da odlazaka u junu i julu sigurno neće biti. Sada moraju da prelome, posle nema transfera", rekao je Terzić.

 

Glavna tema u sportskoj javnosti je status Miloša Degeneka, za kog postoji ponuda iz Saudijske Arabije.

foto: Starsport©

"Degenek ima fantastičnu ponudu iz Saudijske Arabije. Koncentrisan je na reprezentaciju i rekao je da će posle Azijskog kupa da donese odluku. Nisam siguran koliko će to moći da čeka. Mislim da će prelomiti brzo i da će se transfer realizovati u narednih par dana", kazao je Terzić.

 

Po rečima Terzića, dolazak Nemanje Milunovića je bio jasan znak da će jedan štoper da ode.

foto: Starsport©

"Zvezda živi od prodaje igrača. Posao je da kupujemo jeftino, prodajemo skupo i od te razlike živimo. Ako Degenek ode, Savić sigurno ostaje. Sa Savićem smo dogovorili saradnju i biće potpisan novi, dugogodišnji ugovor", dodao je generalni direktor Zvezde.

foto: Starsport©

Rok za zaključivanje transfera je 26. januar, do kada Zvezda "treba da "rasčisti".

 

"Milan Rodić je tu godinu i po dana, razgovaraćemo. Ima zainteresovanih klubova i moguće je da promeni sredinu. Ostavio je izvanredan utisak, ušao u reprezentaciju. Dobrodošao je da ostane", rekao je Terzić.

foto: Starsport©

Po njegovim rečima, Milan Borjan sigurno ostaje, kao i Marko Marin, Ričmond Boaći i El Fardu Ben, za koje je bilo ponuda.

foto: Starsport©

"Sve te ponude su odbijene jer nemamo finansijsku potrebu da prodajemo igrače. Nadam se da će doći vreme kada će Zvezda prodavati samo u slučaju kada je igrač nezadovoljan, a ne zato što su potrebna finansijska sredstva", rekao je Terzić.

 

Terzić je naveo da više ne bi trebalo da bude dolazaka jer bi gomilanje igrača pravilo problem treneru Vladanu Milojeviću.

foto: Starsport©

Kada je reč o ciljevima, Terzić je rekao da je želja "dupla kruna".

 

"Ciljevi su isti. Zvezda je kroz istoriju nametnula visoke lestvice što se tiče rezultata. Odbrana titule i dupla kruna. Imamo 15 bodova prednosti, ali nam to ne daje za pravo da se opuštamo posle podele bodova. Bez potcenjivanja Radničkog i Partizana, čeka nas teška borba", rekao je Terzić.

 

kurir.rs / Beta 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...