SELFI PRINCA RIMA PROMENIO ISTORIJU: Frančesko Toti je uradio nešto što nije niko pre njega! (VIDEO)
Foto: Printskrin

Legendarni trenutak

SELFI PRINCA RIMA PROMENIO ISTORIJU: Frančesko Toti je uradio nešto što nije niko pre njega! (VIDEO)

Fudbal -

Derbi između Rome i Lacija uvek je privlačio veliku pažnju, pa tako i onaj odigran 11. januara 2015. godine.

Utakmica 18. kola Serije A pamtiće se po odličnoj utakmici sa puno golova, neredima navijača pre, za vreme i posle utakice, ali najviše po reakciji legendarnog kapitena Rome Frančeska Totija.

"Princ Rima" je sa dva gola anulirao vođstvo Lacija i time doneo bod svom timu. Posle drugog gola je otrčao podno južne tribine gde se nalaze najvatrenije pristalice "Vučice", a onda se odjednom u njegovoj ruci našao telefon. Toti ga je otključao, uključio kameru i napravio selfi za istoriju.

"Razmišljao sam o tome tokom nedelje. Selfi je u modi, a ja volim da čuvam privatnost za sebe daleko od očiju javnosti. Ipak, ovo je bila jedinstvena prilika i mislim da niko neće ponoviti takvu proslavu gola. To je bio moj telefon i zamolio sam Gvida Nanija (trenera golmana Rome) da mi ga doda ako postignem gol", objasnio je nakon utakmice legendarni Toti.

foto: Printskrin

Iako selfi nije uspeo jer je Toti sebi odsekao deo glave, ipak je promenio istoriju selfija kada je proslava gola u pitanju.

Zanimljivo, sudija Danijele Orsato nije ni pomislio da pokaže žuti karton Totiju, iako je imao pravo na to. Ipak je u pitanju "Princ Rima".

Kurir sport Foto: Printskrin

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track