ZVEZDINI KLINCI BLISTALI U BANJALUCI: Crveno-beli dečaci dominantno trijumfovali na međunarodnom turniru!
Foto: Privatna Arhiva

Zvezda ne brine za budućnost

ZVEZDINI KLINCI BLISTALI U BANJALUCI: Crveno-beli dečaci dominantno trijumfovali na međunarodnom turniru!

Fudbal -

Dečaci FK Crvena Zvezda, generacija 2010. godište, osvojila je 1. mesto na međunarodnom turniru koji je OFK Sport team organizovao u Banjaluci od 9-11. januara.

foto: Privatna Arhiva

Pored predstavnika Srbije na turniru su učestvovali klubovi iz Srbije, BiH-Republike Srpske, Hrvatske. Sjajnim igrama dečaci Crvene Zvezde u 1/4 finalu izbacili su iz daljeg takmičenja i najveceg konkurenta zagrebački Dinamo koga su savladali sa 3:0, u polufinalu crveni beli su se sastali sa ekipom Romari Vitez i ostvarili pobedu od 4:1.

foto: Privatna Arhiva

Dečaci jednog od najboljih trenera mlađe generacije Slaviše Šuše sastali su se u finalu sa FK Vojvodina iz Novog Sada i tu pokazali svo svoje znaje i umeće, ređale su se šanse, pravi majstorski potezi, odbrane, golovi Zvezda je prosto dominirala i zasluženo slavila sa 5:0.

Na finalnoj utakmici nezaustavljiv je bio Nemanja Jovetić koji je postigao het-trik.

Po opštoj oceni velikog broja ljubitelja fudbala, trenera, roditelja, momci Crvene Zvezde igrali su najlepši fudbal.

Za FK Crvena Zvezda nastupali:

1. Mateja Stojanović 2. Ognjen Matanović 3. Jovan Milić 4. Đorđe Jovanović 5. Andrej Arsenijević 6. Nemanja Jovetić 7. Lav Radojević 8. Mateja Milošević 9. Danilo Fekete 10. Adi Hrnjić 11. Mihajlo Kresoja

Stručni štab: Koordinator mlađih kategorija Vladimir Cvetičanin, trener Slaviša Šuša, pomoćni trener Đorđe Tanasković, trener golmana Slaven Progovečki i fizioterapeut Stevan Beljin.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track