TINEJDŽER SRUŠIO TOBDŽIJE: Vest Hem posle 14 godina dobio Arsenal pred svojim navijačima, Aranitović se oprostio (VIDEO)
Foto: AP

premijer liga

TINEJDŽER SRUŠIO TOBDŽIJE: Vest Hem posle 14 godina dobio Arsenal pred svojim navijačima, Aranitović se oprostio (VIDEO)

Fudbal -

Fudbaleri Vest Hem su u 22. kolu Premijer lige iznenadili Arsenal i pred svojim navijačima savladali "tobdžije" 1:0 (0:0)

"Čekićarima" je ovo bila prva pobeda protiv Arsenala od 2005. godine, nakon posta od sedam utakmica, a čak 14 godina su čekali na trijumf pred svojim navijačima. Tri velika boda domaćinu je doneo 19-godišnji Rajs u 48. minutu utakmice.

Ekipa trenera Unaija Emerija odigrala je vrlo loš meč, sa samo dva šuta u okvir gola tokom 90 minuta igre. Najbolju priliku imao je u prvom delu utakmice Lakazet, ali je njegov šut zaustavio Fabijanski sjajnom intervencijom.

Domaćin je poveo u trećem minutu drugog poluvremena pogotkom Rajsa, koji je dobio loptu na ivici šesnaesterca od Samira Nasrija i smestio je u desne rašlje gola Arsenala. Obamejang i Košelni su do kraja meča uspeli da zatresu mrežu rivala, ali su golovi poništeni zbog ofsajda.

U 71. minutu utakmice teren je napustio Marko Arnautović, zamenio ga je Endi Kerol, a austrijski reprezentativac srpskog porekla je verovatnoodigrao poslednji meč u dresu "čekićara".

Arsenal je posle ovog poraza peti na tabeli sa 41. bodom, dok je Vest Hem osmi sa deset bodova manje.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track