KUPUJMO DOMAĆE: Ako ode neverovatni Ben, Crvena zvezda već ima spremnu zamenu!
Foto: C.Rousset

vreme da se unovči

KUPUJMO DOMAĆE: Ako ode neverovatni Ben, Crvena zvezda već ima spremnu zamenu!

Fudbal -

Napadač Napretka Aleksa Vukanović viđen na Marakani ukoliko fudbaler sa Komorskih ostrva ostvari milionski transfer ove zime

El Fardu Ben je pred odlaskom iz Crvene zvezde. Na adresu kluba iz Ljutice Bogdana stiglo je nekoliko bogatih i zanimljivih ponuda za sjajnog napadača sa Komorskih ostrva.

Ukoliko Ben napusti Marakanu tokom januara Crvena zvezda je već spremila zamenu. Radi se o Aleksi Vukanoviću, napadaču Napretka koji je u načelu postigao dogovor sa upravom prvaka Srbije.

foto: Starsport©

Uprava crveno-belih smatra da je upravo ove zime pravi trenutak da se unovče odlične partije napadača poniklog u omladinskoj školi francuskog Avra. El Fardu Ben bio je jedan od najzahvalnijih igrača Crven zvezde prošlog leta i zime, u kvalifikacijama i grupnoj fazi Lige šampiona.

U avgustu El Fardu Ben imao je ponudu iz Saudijske Arabije vrednu skoro 3.000.000 evra, ali je trener Vladan Milojević sprečio taj transfer, procenivši da će mu Ben biti preko potreban u Ligi šampiona. Nije se prevario, jer je napadač crveno-belih blistao protiv Napolija i Liverpula.

Kurir sport/A. R.

Foto Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track