EDIN DŽEKO PLJUNUO SUDIJU! Bosanca čeka DRAKONSKA KAZNA zbog skandala u Kupu Italije (VIDEO)
Foto: AP

NEPRIMERNO PONAŠANJE

EDIN DŽEKO PLJUNUO SUDIJU! Bosanca čeka DRAKONSKA KAZNA zbog skandala u Kupu Italije (VIDEO)

Fudbal -

Fudbaler Rome Edin Džeko napravio je skandal na utakmici četvrtfinala Kupa Italije kada je pljunuo sudiju, a prema pisanju italijanskih medija njega čeka drakonska kazna.

Kapiten reprezentacije Bosne i Hercegovine u igru je ušao na početku drugog poluvremena, kada je Fiorentina već vodila 3:1.

Pri rezultatu 4:1 za domaćina, nervozni Džeko nezadovoljan suđenjem pljunuo je arbitra Đanluku Manjanijela, koji mu je momentalno pokazao crveni karton.

Italijanski mediji su zgroženi Džekinim ponašanjem. Tvrde kako bi Romin napadač, s obzirom na težinu čina, mogao biti drakonski kažnjen. U zavisnosti od sudijskog izveštaja, Edinu Džeku preti dugotrajna suspenzija. Bude li kažnjen, kazna bi se odnosila isključivo na Kup Italije i ne bi se primenjivala u prvenstvu. Prema propisima, zbog direktnog crvenog kartona automatski slede minimalno dve utakmice suspenzije.

Inter će kroz Seriju A obezbediti mesto u Evropi, dok je za Lacio to krajnje nezivesno. Zato je gostima važniji meč četvrtfinala Kupa Italije na Meaci (21.00). A kvota na keca je 2,20, dok je dvojka 3,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Inter - Lacio.

Disciplinska komisija Italijanskog fudbalskog saveza odlučiće o odgovarajućoj suspenziji, možda i novčanoj kazni.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track