SLAVOLJUB SRNIĆ U LAS PALMASU 2,5 GODINE: Zvezdin as posredstvom menadžera Zorana Stojadinovića zvanično potpisao ugovor sa španskim klubom (FOTO)
Foto: Kurir sport

TRANSFER ZAVRŠEN

SLAVOLJUB SRNIĆ U LAS PALMASU 2,5 GODINE: Zvezdin as posredstvom menadžera Zorana Stojadinovića zvanično potpisao ugovor sa španskim klubom (FOTO)

Fudbal -

Doskorašnji fudbaler Crvene zvezde, Slavoljub Srnić je i zvanično novi igrač španskog drugoligaša Las Palmasa.

Dosadašnji fudbaler Crvene zvezde potpisao je ugovor na dve i po godine, a kako stoji na zvaničnom sajtu španskog kluba, Las Palmas je šampionu Srbije platio 300.000 evra za obeštećenje.

zoran stojadinović i slavoljub srnić
zoran stojadinović i slavoljub srnićfoto: Kurir sport

Danas, posredstvom menadžera Zorana Stojadinovića, nekadašnjeg Zvezdinog sportskog direktora i zvanično je stavljen potpis na ugovor od 2,5 godine sa Las Palmasom.

Slavoljub Srnić je za ove četiri godine u drugom mandatu u Ljutice Bogdana na delu pokazao šta znači kad igrač ima pravi pristup ne samo svakoj utakmici, već i svakom treningu, i zaslužio da trud naplati i u inostranstvu. Posle nekoliko prelaznih rokova u kojima se mnogo šuškalo o njegovom odlasku, ali je on uvek ostajao tu, konačno je i Srnić pronašao angažman kakvom se nadao.

foto: Kurir

Srnić, inače Zvezdino dete, na Marakanu se vratio 2015. godine, kao igrač afirmisan u Čukaričkom. Za tri i po godine dao je mnogo crveno-belima.

Zvezda će od ovog transfera dobiti 250.000 evra, dok će Srnić zarađivati 300.000 po sezoni.

foto: udlaspalmas.es

Las Palmas je trenutno 12. na tabeli španske Segunde.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track