OPTUŽEN ZA NEDOLIČNO PONAŠANJE: Evo za šta Englezi terete fudbalera Kristal Palasa
Foto: AP

PREMIJER LIGA

OPTUŽEN ZA NEDOLIČNO PONAŠANJE: Evo za šta Englezi terete fudbalera Kristal Palasa

Fudbal -

Fudbaler Kristal Palasa Vilfred Zaha optužen je danas za nedolično ponašanje na prvenstvenoj utakmici protiv Sautemptona.

Zaha je u sredu uveče isključen pošto je aplaudirao sudiji Andreu Marineru, posle odluke da mu pokaže žuti karton zbog duela sa protivničkim igračem. Po dobijanju žutog kartona Zaha je aplaudirao sudiji, koji mu je zatim dao drugi žuti karton, što je značilo i isključenje.

Zaha je optužen za nedolično ponašanje koje je prikazao posle isključenja. Fudbaler mora da odgovori na optužbu do 5. februara popodne.

Njega su saigrači morali da nateraju da napusti teren pošto je nastavio sarkastično da aplaudira sudiji. Zaha će propustiti subotnju utakmicu protiv Fulama zbog automatske suspenzije od jedne utakmice.

Za slični incident, fudbaler Lestera Džejmi Vardi dobio je 2016. godine dodatnu utakmicu suspenzije, što znači da bi Zaha mogao da propusti i meč sa Vest Hemom 9. februara.

Zaha se u sredu posle utakmice, koja je završena nerešeno 1:1, izvinio navijačima.

"Sve što mogu da uradim je da se izvinim ekipi i navijačima zbog crvenog kartona, pošto je to moglo da nas košta. Izvući ću pouku iz ovoga", naveo je bivši fudbaler Mančester junajteda.

(Beta, Foto: AP)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track