TRENERU ČELSIJA PAO KAMEN SA SRCA: Dobro je, Azar i Iguain mogu zajedno!
Foto: EPA/WILL OLIVER

PETARDA PLAVACA

TRENERU ČELSIJA PAO KAMEN SA SRCA: Dobro je, Azar i Iguain mogu zajedno!

Fudbal -

Trener Čelsija Mauricio Sari rekao je da je zadovoljan današnjom ubedljivom pobedom protiv Hadersfilda, ali i saradnjom na terenu fudbalera Gonzala Iguaina i Edena Azara.

Čelsi je danas pobedio Hadersfild sa 5:0, a dvostruki strelci bili su Azar i Iguain, koji je u januaru došao na pozajmicu iz Juventusa.

"Zaista sam zadovoljan jer je, osim golova, pokazao da može da igra pored Azara. To je za nas vrlo korisno. Kada je došao nije bio u odličnoj fizičkoj formi, sada napreduje. Dobro se uklapaju, dobro igraju jedan pored drugog", rekao je Sari, preneli su britanski mediji.

Trijumfalni niz Junajteda okončan je u sredu remijem, ali motiva za Solskjerovu ekipu ima na pretek, a prvi je mesto koje vodi u Ligu šampiona. Danas (15.05) Đavoli gostuju Lester, a kvota na dvojku je 2,05. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Lester - Mančester Junajted.

Fudbaleri Čelsija su se ovom pobedom na neki način oporavili i iskupili pred svojim navijačima za poraz od Bornmuta 0:4 sredinom nedelje.

"Potrebno je da budemo konstantni i moramo ovako da nastavimo. Zadovoljan sam utakmicom i nadam se da nam više neće trebati da izgubimo utakmicu, kako bismo igrali pravim stavom", naveo je italijanski trener.

Čelsi se vratio među četiri najbolje ekipe, ali Arsenal može da ga preskoči na tabeli pobedom protiv Mančester sitija u nedelju. Čelsi ima 50 bodova, a Arsenal 47.

"Znamo da moramo da se borimo do kraja. U engleskoj nije lako biti medju prve četiri ekipe. Ovde je liga takmičarska, ima šest velikih ekipa. Moramo da radimo i da se borimo. Moramo zajedno da se borimo, inače smo u nevolji", rekao je Sari.

(Beta, Foto: EPA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja