NAJBOLJE JE KAD TRENER MILOJEVIĆ PROGLASI FAJRONT! Neko cepa igrice, neko spava, a neko uživa u sauni i bazenu
Foto: Pritnscreen

Malo odmora

NAJBOLJE JE KAD TRENER MILOJEVIĆ PROGLASI FAJRONT! Neko cepa igrice, neko spava, a neko uživa u sauni i bazenu

Fudbal -

Fudbaleri Crvene zvezde dovijaju se na
razne načine kako da ubiju slobodno vreme tokom napornih priprema u
Turskoj

Od izveštača iz Antalije Aleksandra Radonića

Pripreme fudbalera mogu biti veoma zahtevne, naporne, ali i dosadne. Međutim, takva situacija nije sa igračima Crvene zvezde. Šef struke Vladan Milojević diktira jak ritam u Turskoj, tako da većina igrača slobodno vreme provodi odmarajući se.

Svaki fudbaler je individua za sebe i različiti su načini opuštanja posle napornih treninga. Neko se odlučuje za uživanje u hotelu, u bazenu, spa i velnesu, neko uz video-igrice, neko uz čitanje knjiga, a neko za spavanje ili gledanje filmova.

Porodični ljudi poput Nenada Milijaša, Vujadina Savića, Milana Borjana, Nemanje Milunovića, Marka Marina i Bena vole da budu u kontaktu sa suprugama i decom. Zahvaljujući modernim tehnologijama i mobilnim telefonima, ublaže nostalgiju za najmilijima, posebno naslednicima od kojih su odvojeni i po mesec dana.

foto: Pritnscreen/Instagram

- Telefonom se čujem sa suprugom i decom. Međutim, najviše spavam dok smo na pripremama. Tako je bilo na Kipru, ali i sada u Turskoj. Baš dobro se odmorim, a na mog cimera Žuleta ne mogu da se požalim - otkrio je Vujadin Savić.

Oni mlađi, poput Dejana Joveljića i Alekse Terzića, uživaju u video-igricama ili u igranju šaha. Za popularnog Jovelju kažu da briljira, a uz njega su Simić i Stanković. Terzić i Nikolić vole da šutiraju na koš i tako skupljaju dodatne žetone.

Stariji asovi poput Milijaša i Supića vole da se okušaju u hokeju na stolu, a uvek pored njih bude i publika, posebno Jovančić i Babić, koji vole da navijaju. Momci kojima najviše prija sobna atmosfera kako bi uživali i čitali knjige su Stefan Hajdin i Milan Jevtović. Branko Jovičić voli društvene igre i za njega saigrači kažu da ne zna za poraz u "čoveče, ne ljuti se".

Na kraju, red mora da se zna, svi u sobama moraju biti pre 23 sata jer je doručak u osam sati, a prvi jutarnji trening sat kasnije.

Centarfor hedonista Pavkov u đakuziju! Junak pobede nad Liverpulom Milan Pavkov uživa u blagodetima bazena, spa i velnes centra u okviru hotela. Izbor je zaista bogat, od đakuzija, saune, parnog i turskog kupatila do bazena i tajlandske masaže. Društvo mu uglavnom pravi cimer, golman Zoran Popović.

pavkov uživa u đakuziju
pavkov uživa u đakuzijufoto: Pritnscreen/Instagram

Kralj teretane i šege Borjan diže atmosferu Milan Borjan obožava teretanu, a u ekipi je zadužen za dobru atmosferu. Sjajni golman voli da se šegači sa saigračima, a od dobrih šala nije pošteđen niko, od mlađarije do onih najiskusnijih. Posebna mu je slast da zeza triling "gardista" Savića, Stojkovića i Gobeljića, s kojima je odličan prijatelj.

milan borjan obožava teretanu
milan borjan obožava teretanufoto: FK Crvena zvezda

Dobri stari internet Novajlije u kontaktu s porodicom Novajlije Aleksa Vukanović, Miloš Vulić i Nemanja Milunović slobodno vreme provode u lobiju, gde su uglavnom na telefonu. Prva dvojica su "na vezi" s devojkama, a Milunović sa suprugom i decom.

kurir.rs / A.R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track