NEJMAR NAPRAVIO GRANDIOZNU ŽURKU, PA PLAKAO KAO KIŠA! Potpuno SLOMLJEN za svoj rođendan! Brazilac je imao samo JEDNU ŽELJU! (VIDEO)
Foto: Profimedia

NIJE MU LAKO

NEJMAR NAPRAVIO GRANDIOZNU ŽURKU, PA PLAKAO KAO KIŠA! Potpuno SLOMLJEN za svoj rođendan! Brazilac je imao samo JEDNU ŽELJU! (VIDEO)

Fudbal -

Fudbaler Pari Sen Žermena, Brazilac Nejmar, spektakularnom žurkom proslavio je svoj 27. rođendan.

Nejmarove glamurozne proslave za rođendan postale su tradicija. Međutim, ove godine Brazilac nije bio raspoložen za slavlje. Naime, nedavno je ponovo povredio petu metatarzalnu kost desne noge i čeka ga duga pauza. Povreda ga je potpuno slomila i ozbiljno je razmišljao da otkaže proslavu, ali je na nagovor prijatelja ipak odlučio da obeleži rođendan.

foto: Profimedia

Sve zvanice došle su obučene u crveno, što je bila želja Brazilca. Bilo je oko 500 ljudi na proslavi. Za razliku od ranijih proslava ova je bila izuzetno emotivna. Nejmar nije mogao da zaustavi suze dok je držao govor. Imao je samo jednu želju...

"Najviše bih voleo da za rođendan dobijem novu metatarzalnu kost. Onda bih mogao da budem na terenu i radim ono što najviše volim - igram fudbal. Teško mi je dok koristim štake, svaki sportista zna koliko je to teško", rekao je Brazilac.

On se zahvalio svima na podršci koja mu daje snagu da se brže vrati na teren.

Brazilac se na teren vraća tek sredinom aprila.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track