MILAN GAJIĆ SILNO ŽELEO CRVENO-BELI DRES: Nije bilo ni promil šanse da završim u Partizanu!
Foto: FK Crvena Zvezda

zvezdaš od malena

MILAN GAJIĆ SILNO ŽELEO CRVENO-BELI DRES: Nije bilo ni promil šanse da završim u Partizanu!

Fudbal -

Zlatni orlić sa Novog Zelanda Milan Gajić otkrio da nije imao dilemu gde će otići posle poziva večitih rivala, te da mu novac nije bio prioritet

Iz Antalije za Kurir - Aleksandar Radonić

Partizan nije bio opcija za Milana Gajića! Zlatni orlić sa Novog Zelanda otkrio je da ni u jednom trenutku kod njega nije postojala opcija da crveno-beli dres zameni crno-belim. Crvene zvezda je bila jedini izbor za nekadašnjeg đaka omladinske škole OFK Beograda.

- Prvi utisci su takvi da sam presrećan! Dugo su trajali razgovori, iako se nijednog trenutka nisam dvoumio. Ostvarilo se ono o čemu sam dugo maštao - rekao je Gajić, a onda odgovorio na pitanje Kurira da li se lomio između ponude Partizana i Crvene zvezde:

- Bilo je kontakata, više preko agenta, nego sa mnom lično. Samo formalno. Ali nisam se dvoumio nijednog momenta. Ja sam zvezdaš od malena! Njima sam stavio jasno do znanja da sam zvezdaš i da nijenog trenutka nije bilo ni promil dileme na kojoj ću strani završiti.

foto: FK Crvena Zvezda

Milan Gajić se zbog dolaska u Crvenu zvezdu odrekao velikog novca u Bordou. Imao je godišnju platu od 450.000 evra, a u poslednjoj godini ugovora ona bi iznosila 550.000. U Zvezdi će zarađivati 360.000 po sezoni. - Novac mi nije bio prioritet, niti mi je sada. Moje mišljenje je da će svaki igrač doći do novca koji mu pripada, ako bude pošteno radio. Želja za ovim dresom mi je bila pre finansijskog dela, iako ne mogu da kažem da mi Zvezda nije dala dobar ugovor. Prezadovoljan sam, želim da usrećim Zvezdine navijače i da se zajedno radujemo titulama i Ligi šampiona.

foto: FK Crvena Zvezda

Zvezdan Terzić je istakao da veruje u Milana Gajića i da ga vrlo brzo vidi u reprezentaciji Srbije, posebno ako bude dobro igrao. - Sve to mi mnogo znači, ne krijem, da u perspektivi vidim sebe kao člana A reprezentacije. Svako ko igra fudbal teži tome. Uz dobre igre, zašto da ne? Vreme će to dokazati, još sam mlad. Ne bih voleo da se nešto desi preko noći, već da temeljno radim. Ovaj stručni štab i cela Crvena zvezda može da mi pomogne. Zato sam se odlučio na ovaj korak.

foto: FK Crvena Zvezda

Gajića čeka žestoka konkurencija na mestu desnog beka. Tu su Filip Stojković i Marko Gobeljić. - U svakom klubu postoji konkurencija. Ne plašim se, dok god je ona zdrava. Na šefu struke je da se time bavi, moje je da radim i čekam šansu. Ne sumnjam da će je biti i ne sumnjam da ću je iskoristiti. Sezone su duge, posebno kad se igra Evropa, ima prostora za sve nas - zaključio je Milan Gajić.

Pajtosi iz Bordoa Molim Boga da dođe i Vule Sa Milanom Gajićem u Bordou je igrao bivši Zvezdin igrač Vukašin Jovanović, koji mu je poželeo sve najbolje. - Od prvog trenutka kada je čuo da postoji interesovanje Zvezde, Vule me je ubeđivao da dođem. Rekao mi je da se neću pokajati. I on se nada da će jednog dana obući ovaj dres. Daće Bog, radujem se tome - istakao je Gajić.

Bordo je prošlost Došao u najboljim godinama Milan Gajić imao je veliki peh da tokom igranja u Bordou često menja trenere. - Iskreno, veliki peh su bile česte promene trenera, gotovo na svakih šest meseci. Sve je to prošlost, to ostaje iza mene. Meni je bila želja da dođem u Zvezdu. U plani mi nije bilo da ovde dođem kao igrač koji je u godinama, već suprotno. Sazreo sam u inostranstvu, dolazim kao formiran igrač sa profesionalizmom na maksimalnom nivou. Osećam se spremno da iznesem teren koji nosi ovaj dres - poručio je Gajić.

23 godine ima Milan Gajić 4 sezone igrao u francuskoj ligi 40 utakmica odigrao je za Bordo

kurir.rs / A.R.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track