SALA STRADAO, RAT NIJE PRESTAO: Nant traži 17 miliona evra za transfer argentinskog fudbalera, Kardif ne da novac
Foto: AP

nema kraja

SALA STRADAO, RAT NIJE PRESTAO: Nant traži 17 miliona evra za transfer argentinskog fudbalera, Kardif ne da novac

Fudbal -

Rat oko novca za transfer Emilijana Sale između Nanta i Kardifa nastavlja se bez obzira na tragediju i smrt fudbalera u avionskoj nesreći 22. januara.

I jedan i drugi klub, saosećaju se sa bolom koji porodica proživljava, navijači i svi u klubovima tuguju za Salom, ali kada je reč o novcu niti jedna strana ne želi da popusti. Tako sa jedne strane Nant potražuje 17 miliona evra za tranfer, dok sa druge, Kardif nije isplatio prvu ratu za fudbalera.

Upravo je propuštanje isplate bilo povod da se oglasi francuski klub koji je zahtevao novac za argentinsklog napadača. Kardif, kao glavni argument, spominje se čekanje kompletne dokumentacije.

Podsetimo Sala je prešao iz Nanta u Kardif, ali za velški klub nije odigrao ni sekunde, pošto se nereća u kojoj je stradao dogodila pre nego je uopšte stigao na Ostrvo.

U olupinama letelice koja je pronađena na dnu Engleskog kanala istraživači su uz pomoć malene podmornice s HD kamerom (ROV) uspeli uočiti jedno telo, a porodice su svesne da su i Sala i pilot mrtvi i jedino što žele je izvući njihova tela, rekao je glavni istražitelj nesreće, Dejvid Luis Merns.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja