TUŽNO, DA TUŽNIJE NE MOŽE BITI: Šanse da verni pas dočeka vlasnika su skoro NEPOSTOJEĆE! Porodica odlučila šta će da uradi sa ljubimcem! BOLNO! (FOTO)
Foto: Printscreen

VELIKA TUGA

TUŽNO, DA TUŽNIJE NE MOŽE BITI: Šanse da verni pas dočeka vlasnika su skoro NEPOSTOJEĆE! Porodica odlučila šta će da uradi sa ljubimcem! BOLNO! (FOTO)

Fudbal -

Jedan od onih koji se nadaju i koji nikada neće odustati od čekanja svog gazde je i verni pas Nala - Salin ljubimac sa kojim je živeo u Nantu.

Šanse da verni pas dočeka vlasnika su skoro da ne postoje, a neizvesna je bila i sudbina Emilijanovog ljubimca.

foto: Printscreen

Pošto su šanse da je bivši fudbaler Nanta i nesuđeni igrač Kardifa Emilijano Sala živ svedene na sam minimum kada je pronađen avion "Pajper" na dnu Lamanša, njegova porodica je morala da nastavi dalje.

Pas Nala je bio uz Emilijana od kada je došao u Nant 2015. godine, a sada ima novi dom.

"Nala, njegova verna saputnica, sada je naša, porodična. Nikada nismo ni pomišljali da je damo na posvajanje", napisala je Salina sestra Romina i rasplakala sve na društvenim mrežama.

foto: Printscreen

Da podsetimo, poslednja vest vezana za slučaj Emilijana Sale glasi da je izvučeno telo iz olupina aviona koji je pao u La Manš, ali se još uvek ne zna identitet pronađene osobe.

"U teškim uslovima AAIB i njegovi specijalizovani izvođači uspešno su došli do tela koje je ranije viđeno usred olupine. Operacija je obavljena na što dostojanstveniji način, a porodice su informisane o napretku", rečeno je iz AAIB, britanske agencije za avionske nesreće.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track