LOŠE VESTI ZA MIHU: Preokret Atalante, pobede Frosinonea i Torina
Foto: Profimedia

SERIJA A

LOŠE VESTI ZA MIHU: Preokret Atalante, pobede Frosinonea i Torina

Fudbal -

Fudbaleri Atalante pobedili su na svom terenu SPAL sa 2:1, u utakmici 23. kola italijanske Serije A.

SPAL je poveo već u osmom minutu golom Andree Petanje, ali je Atalanta u drugom poluvremenu preokrenula rezultat. Strelci za pobednički bili su Josip Iličić u 57. i asistent kod prvog pogotka, Duvan Zapata u 79. minutu.

Atalanta je upisala 11. pobedu od početka šampionata i četvrta je na tabeli sa 38 bodova, dok je SPAL na 14. poziciji sa 22.

Fudbaleri Frosinonea upisali su treću pobedu u sezoni, pošto su u gostima bili bolji od Sampdorije sa 1:0. Jedini gol na meču postigao je Danijel Čiofani u 25. minutu.

Sampdorija je deveta na tabeli sa 33 boda, dok je Frosinone pretposlednji sa 16.

Istim rezultatom slavio je i Torino na svom terenu protiv Udinezea posle 101. minuta igre. Gol, vredan tri boda, postigao je Ola Aina u 31. minutu.

Udineze je u drugom poluvremenu imao veliki priliku da izjednači, ali Rodrigo De Paul nije iskoristio jedanaesterac u 74. minutu dosudjen nakon što je sudija pogledao video snimak.

Do kraja meča VAR je bio još jednom u prvom planu. Stefano Okaka je pogodio mrežu Torina, ali je slavlje gostujućih igrača kratko trajalo, pošto je nakon pregledanog snimka sudija poništio pogodak zbog ofsajda.

Torino je trenutno osmi na tabeli Serije A sa 34 boda, dok je Udineze na 16. mestu sa 19.

Kurir sport / Beta

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track