ODBIO BARSU, REAL, PSŽ I BAJERN: Aron Remzi potpisao predugovor sa Juventusom, pa se emotivnim porukom obratio navijačima Arsenala (FOTO)
Foto: AP

NAPUŠTA TOBDŽIJE POSLE 11 GODINA

ODBIO BARSU, REAL, PSŽ I BAJERN: Aron Remzi potpisao predugovor sa Juventusom, pa se emotivnim porukom obratio navijačima Arsenala (FOTO)

Fudbal -

Fudbaler Arsenala Aron Remzi potpisao je predugovor sa Juventusom, a u torinski klub preći će na leto.

Kako su danas preneli britanski mediji, Remzi se dogovorio sa Juventusom o potpisivanju četvorogodišnjeg ugovora, kojim će nedeljno zarađivati više od 400.000 funti.

Remzi je u januaru prošao dvodelni lekarski pregled, a izabrao je da pređe u Juventus posle razgovora sa nekolicinom evropskih klubova.

On će na kraju sezone posle 11 godina napustiti Arsenal, a klub neće dobiti obeštećenje, pošto njegov ugovor ističe 30. juna.

Britanski mediji naveli su da je Remzi pregovarao sa Barselonom, a da je imao i ponudu Pari Sen Žermena. Interesovanje su pokazali i Bajern iz Minhena, Inter i Real, čiji je napadač Garet Bejl pokušao da ubedi sunarodnika Remzija da mu se priključi u Španiji.

Kada su žrebani parovi osmine finala LŠ, PSŽ je bio apsolutni favorit protiv Mančester Junajteda, a onda se sve promenilo. Večeras je kvota na Đavole 2,40, a na desetkovane Svece 2,95. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Junajted - PSŽ.

Uprava Arsenala je u septembru ponudila Remziju novi ugovor, Remzi je odbio ponudu, a čelnici kluba nisu želeli da ispune njegove zahteve za platu.

Odigrao je 259 utakmica za Arsenal i postigao 61 gol.

Velšanin se emotivnom porukom obratio navijačima "tobdžija".

"Želim da se lično obratim svim navijačima Arsenala koji su bili lojalni i puni podrške. Dočekali ste me kao tinejdžera i bili ste sve vreme i u lepim i ružnim trenutcima. Teška srca posle 11 godina odlazim iz Severnog Londona. Hvala vam. Nastaviču da dajem 100 odsto za tim i nadam se da ćemo završiti sezonu veoma uspešno i jako pre nego što otvorim novo poglavlje u Torinu", napisao je Remzi.

(Beta, Foto: AP)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja