PARNI VALJAK KREĆE U PROLEĆNE BORBE: Bata Mirković ima jedan IZRIČIT zahtev od svojih igrača! Evo šta crno-beli moraju da ispune
Foto: Starsport©

PARTIZAN U BAČKOJ

PARNI VALJAK KREĆE U PROLEĆNE BORBE: Bata Mirković ima jedan IZRIČIT zahtev od svojih igrača! Evo šta crno-beli moraju da ispune

Fudbal -

Fudbaleri Partizana prolećni deo sezone počinju gostovanjem Bačkoj na stadionu "Slavko Maletin".

Taj meč 22. kola Superlige igra se u subotu u 13 sati.

Trener crno-belih Zoran Mirković ne veruje da će se domaćin orijentisati samo na odbranu svog gola.

"Tražićemo rešenje za defanzivnu igru, ali Bačka igra kod kuće i ne verujem da će se samo braniti. Bori se za opstanak i svima su bodovi potrebni, ne verujem da će biti velikih kalukulacija", rekao je Bata Mirković.

On je izanalizirao prvog prolećnog rivala.

"Postavili smo sebi cilj, a to je da u svakoj utakmici idemo na pobedu. Bačka je promenila trenera, došao je Zoran Govedarica, impulsivan čovek, disciplinovan i vrlo borben, njegove ekipe upravo tako i igraju. Reč je o iskusnoj ekipi i ako bih nekoga izdvojio onda bi to bili Bjeloš, Radinović, Gavrić i Radović. Od njih će nam pretiti najveća opasnost".

Bata želi da njegov tim u svakom meču bude "na maksimumu".

"Mi moramo da shvatimo jednu stvar i mislim da su igrači shvatili: u svaku utakmicu moramo da uđemo maksimalno ozbiljno, koncentrisano... Ako uđemo kako ne bi trebalo onda će to ličiti na duel protiv Mladosti, protiv Bačke kod kuće, Proletera i Spartaka".

Partizan sezonu nastavlja značajno oslabljen.

"Dosta smo oslabljeni jer od samog početka priprema nemamo Danila Pantića i Đorđa Ivanovića, takođe je i Musa Ndžai van stroja, imali smo ga tek desetak dana, a sada ga je i grip 'sastavio'. Slobodan Urošević je suspendovan, tako da su povrede i suspenzija diktirali sastav", zaključio je Zoran Mirković.

(Kurir.rs/Kurir sport, Foto: Starsport)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track