TEŠOVIĆ: Nadam se da će ovo biti dobro proleće za Mačvu
Foto: FK Mačva

Šapčani dočekuju Mladost

TEŠOVIĆ: Nadam se da će ovo biti dobro proleće za Mačvu

Fudbal -

Trener Mačve Darko Tešović rekao je danas da su njegovi fudbaleri spremni za meč protiv Mladosti i nastavak takmičenja u Super ligi Srbije.

"Nadam se da će ovo biti jedno dobro proleće za Mačvu... Momci su prihvatili sve naše zahteve tokom pripremnog perioda i mogu reći da nemam nikakvu zebnju i problem od nastavka prvenstva", rekao je Tešović, a prenosi klub.

Utakmicama 22. kola, superligaški klubovi ovog vikenda nastavljaju fudbalsko prvenstvo. Šabačka Mačva sutra dočekuje ekipu Mladosti iz Lučana, a utakmica se igra od 14.00.

"Ono što je bitno i vitalno za nas, jeste da smo mi spremni za utakmicu sa ekipom Mladosti. Oni su vrlo iskusna i jedna od najstarijih ekipa u ligi po igračkom kadru. Igrali smo u prvom delu sa njima i pobedili, a ovo je sada jedna specifična utakmica za nas", rekao je Tešković.

Mačva u nastavak takmičenja kreće desetog mesta na tabeli i 22 osvojena boda, dok je Mladost šesta sa 33.

"Svi su zdravi, imamo samo jedan problem sa kartonima Ivića, a sve ostalo su, što bi rekli treneri, slatke muke. Kada bih mogao sve igrače da stavim u postavu, ja bih to učinio jer su toliko dobro radili u prethodnom periodu", naveo je trener Mačve.

Beta Foto: FK Mačva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track