OSMI PO REDU: I Dušanu Jovančiću novi ugovor!
Foto: Starsport©

Tako se to radi

OSMI PO REDU: I Dušanu Jovančiću novi ugovor!

Fudbal -

Rukovodstvo Crvene zvezde ponudilo iskusnom veznom fudbaleru produžetak saradnje na još godinu dana i bolju platu od dosadašnje

Sportsko rukovodstvo Crvene zvezde na čelu sa Zvezdanom Terzićem i Mitrom Mrkelom nastavlja sa akcijom očuvanja postojećeg igračkog kadra koji je jesenas igrao grupnu fazu Lige šampiona.

Novi i finansijski bolji ugovor koji bi trajao do juna 2021. ponuđen je veznom fudbaleru Dušanu Jovančiću. On je letos došao na Marakanu kao slobodan igrač iz novosadske Vojvodine i za kratko vreme se izborio za minutažu kod trenera Vladana Milojevića. U polusezoni je odigrao 26 utakmica, od toga pet u Ligi šampiona. Dao je i dva gola u Superligi Srbije.

Kao što je Kurir napisao u subotu novi ugovor za produžetak saradnje čeka i Milana Rodića, a na levom beku je da se izjasni.

Crveno-beli su već produžili saradnju sa Milanom Pavkovom, Filipom Stojkovićem, Vujadinom Savićem, Milanom Borjanom i Brankom Jovičićem, a pred Markom Gobeljićem, Milanom Rodićem i Dušanom Jovančićem su novi ugovori.

Kurir sport/A. R.

Foto Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track