MOŽEMO DA TUČEMO SITI: Matija Nastasić sa Šalkeom napada bivši klub
Foto: EPA/Hasan Bratić

SRBIN U LIGI ŠAMPIONA sa eks klubom

MOŽEMO DA TUČEMO SITI: Matija Nastasić sa Šalkeom napada bivši klub

Fudbal -

Nema predaje! Iskusni defanzivac predvodi Šalke u duelu sa Mančester sitijem za koji je nastupao dve i po sezone.

Srpski reprezentativac Matija Nastasić pred večerašnji duel (21.00, Arena sport 1) sa svojim nekadašnjim klubom Mančester sitijem realno raspodeljuje uloge favorita i autsajdera.

Njegov Šalke igraće protiv fudbalskog Golijata, ali šanse, ipak, postoje.

- Nećemo se predati pre utakmice. Naravno, neće nam biti lako, mi smo autsajderi, ali vidim priliku za nas. S našim navijačima mi možemo da tučemo Siti - rekao je Nastasić.

Za bivši tim srpski štoper ima samo reči hvale.

- Oni stalno napreduju, igraju neverovatno. Što je protivnik jači, to su oni bolji - rekao je defanzivac Šalkea, podsetivši na nedavnih 6:0 protiv Čelsija uz het-trik Serhija Aguera.

Iz sadašnjeg sastava "građana" Nastasić je tokom dve sezone u njihovim redovima igrao sa Aguerom, Kompanijem, Fernandinjom i Davidom Silvom, dok je Leroja Sanea upoznao u Gelzenkirhenu.

- Dosta se toga promenilo kod njih u timu, kao i kod nas za ovih nekoliko godina. Ljudi oko ekipe su uglavnom ostali na svojim mestima, tako da ću se posle meča s nekima od njih sigurno sresti. Nosim lepe uspomene na vreme provedeno u Mančesteru. Bile su to lepe dve i po godine u kojima sam mnogo naučio.

Iskreni Dibala: Atletiko može svima da napravi haos

Paulo Dibala veruje da će njegov Juventus biti bolji od Atletiko Madrid u njihova naredna dva meča.

- Sve znamo o igri Atletika, kako ih priprema Dijego Simeone i kako će nam biti teško da ih eliminišemo. Međutim, mi želimo finale i pobedu u njemu, a da bismo do tamo došli potrebno je da sve pobedimo. Atletiko je jak u odbrani i opasan u kontri. Ako ih ne paziš dobro, imaju igrače koji su sposobni da ti naprave haos, ali isto tako ima ih i u mom timu - rekao je Dibala.

Dejan Petković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track