TAJNA POSETA BEOGRADU: Fudbaleri Lacija potražili pomoć SRPSKE DOKTORKE! Čudotvorna Marijana Sergeju zalečila povredu!
Foto: Printscreen

milinković-savić doveo saigrače u srbiju

TAJNA POSETA BEOGRADU: Fudbaleri Lacija potražili pomoć SRPSKE DOKTORKE! Čudotvorna Marijana Sergeju zalečila povredu!

Fudbal -

Italijanski mediji prenose da je čak sedam fudbalera rimskog Lacija, među kojima je i Sergej Milinković-Savić, tajno boravilo u Beogradu kako bi im čuvena doktorka Marijana Kovačević pomogla da ekspresno reše probleme sa povredama.

Spski fudbalski reprezentativac Sergej Milinković-Savić oporavio se od povrede butine i biće u sastavu Lacija za revanš protiv Sevilje u šesnaestini finala Lige Evrope, a zasluge za to idu na račun poznate srpske doktorke.

Na tretmanu kod doktorke Marijane navodno su bili: Sergej, Luis Alberto, Bastos, Valon Beriša, Riza Durmisi, Luis Felipe, Valas Fortuna

foto: Printscreen

"Igrači Lacija su odlučili da se brže vrate na teren. Zato su otišli u Beograd kod čarobnice Marijane Kovačević", pišu Italijani.

Sergej je propustio duele i dva poraza Rimljana od Sevilje (0:1) i Đenove (2.1), ali se sada našao među putnicima za Andaluziju, za razliku od povređenog saigrača Luisa Alberta.

Milinković-Savić ove sezone ne igra na tako visokom nivou kao prošle, ali će pokušati da pomogne ekipi da prekine lošu seriju i eliminiše Sevilju.

Revanš meč na stadionu "Sančez Pishuan" igra se u sredu od 18.00.

Ostaje da vidimo da li je doktorka Marijana ponovo napravila čudo.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track