JECALI PARALI NEBO: Sahranejn mladi fudbaler koji je umro na terenu za vreme utakmice (FOTO)
Foto: Kurir / Slavoljub Blagojević

tuga

JECALI PARALI NEBO: Sahranejn mladi fudbaler koji je umro na terenu za vreme utakmice (FOTO)

Fudbal -

Više od hiljadu ljudi došlo je danas u Obrež da oda poslednju poštu mladom fudbaleru Stefanu Todoroviću tragično preminulom za vreme prijateljske utakmice Sloga (Ćićevac) - Juhor (Obrež odigranoj pre nekoliko dana u Ćićevcu i isprati ga na večni počinak.

1 / 6 Foto: Kurir / Slavoljub Blagojević

Jecaj i tuga tetke Moravke i majke Svetlane parali su nebo u porodičnoj kući dok su primali saučešće.

Počast mladom fudbaleru odalo je i opštinsko rukovodstvo na čelu sa predsednikom Vojkanom Pavićem, prestavnici FSO Varvarin, sportskog saveza opštine Varvarin, FS Rasinskog okruga.

U belim majicama sa likom Stefana a na leđima brojem 7. stigli su njegovi školski drugovi iz 4/1 Srednje škole u Varvarinu sa razrednim starešinom,profesorima i direktorom škole Vesnom Čabrić

Fudbalski klub "Juhor u dogovoru sa porodicom preduzeo je zaista sve da sahrana protekne kako dolikuje ovom mladom čoveku. Predsednik kluba Ivan Matić, trener Radiša Jovičić i njegov pomoćnik Miodrag Dimitrijević bili su uz porodicu sve vreme. Fudbaleri Juhora obučeni u dresove izneli su kovčeg sa telom svog bivšeg saigrača.

Duga kolona krenula je potom na novo groblje u Obrežu a pored krsta na čelu kolone bio je i sabornik. Njega je kao stari svat nosio njegov najbolji drug Nemanja Mojsilović iz obližnjeg Bošnjana. Pred samom rakom od Stefana se najpre biranim rečima oprostila Andrijana Pantić njegova školska drugarica još iz osnovne škole a potom i njegov trener Radiša Jovičić koji je istakao da je klub sa velikom željom očekivao njegove nastupe.

- Ispunio sam mu želju pre utakmice da igra u špicu ,nažalost brzo i tako iznenada nas je napustio. Mi će mo uve biti uz njegovu porodicu a klub je povukao dres sa brojem 7. za sva vremena iz upotrebe.

Opelo je služio obreški namesnik sveštenik Đorđe uz sadejstvo još jednog sveštenika i đakona. Porodica i rukovodstvo Juhora spustili telo na večni počinak.

Kurir sport / Slavoljub Blagojević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track